Första steget mot världsherravälde
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


Material Girl

Jag tycker om att sminka mig. Det är en trevlig procedur och det känns bra när man ser så stor skillnad. Det är lite som att moppa golvet på voda. Innan man börjar är det grått och tråkigt och efteråt blir det skinande och fint. Okej, känns bra att jag precis jämförde mitt ansikte med vodas golv, men hur som helst.

Så här gör jag för att göra mig representabel:

0. Det är viktigt att ha en bra grund att börja på så därför tvättar jag ansiktet, tar ansiktsvatten och hudkräm. Allt är från clinique.

1. Först lägger jag på foundation med en pensel. Jag har foundation från dior som jag fått av min käre pojkvän. Det är skönt och känns lite lyxigt sådär.

2. Om jag är hemma tar jag lite puder efter det. Jag har löst puder från mist och jag vill inte riskera att få puder över hela mig, så därför brukar jag aldrig ha med det om jag sminkar mig i bilen eller så.

3. Ibland tar jag lite vit kajal under ögat och grå runt yttre delen av ögat. Den vita är från h&m och kliar lite, så den borde nog bytas ut. Den grå är make up store och snodd av mamma. Är man över fyrtio passar man inte i kajal i alla fall!

4. Jag tar nästan alltid ögonskugga och då brukar jag variera mellan en mörklila puderskugga från make up store, en silvrig från chanel eller en krämögonskugga från clarins.

5. Maskaran jag har är från lancôme och är egentligen varken bra eller dålig. Jag har aldrig hittat någon som jag blivit riktigt kär i. Diors är bra för att de luktar så gott. Om det är någon som vet någon riktigt bra tar jag gärna emot tips.

6. Sist tar jag rouge. Jag har ett puderrouge från make up store som är ganska bra, men av någon anledning använder jag sällan det. Oftast tar jag ett lite rosaaktigt cliniquerouge. Ganska mycket, för det gillar Gunnar!


Hjälp, det här ser ut att vara ganska omständigt men egentligen går det ganska snabbt. Jag gör typ alltid likadant så därför har jag blivit snabb på det. Oftast sminkar jag mig och äter frukost under bilresan till skolan, som tar tio minuter. Jag har dessutom blivit bättre på att gå utan något smink alls. Jag kan gå och fika med kompisar utan något smink och denna veckan har jag gått till skolan utan smink två dagar. Det är stort för mig!

Egentligen hade jag tänkt lägga upp en bild på hur jag ser ut före och efter, men det får bli en annan dag.
8 December 2007  | hanna | 4 kommentarer
God dag, om du är intresserad av att få ett genuint lån för ditt företag eller för betalning av dina skulder och räkningar, vänligen kontakta jackballard396@gmail.com och du får ett lån med en billig procentandel. För mer information kontakta jackballard396@gmail.com eller whatsapp +14243655441 Tack
Skrivet av oleg den 6 April 2018 11:52
HAHA! jag tror inte det, men jag kan inte garantera med hundra procents säkerhet att det inte är det. Jag tror dock att den blev förlorad när jag glömde min sminkväska på Commercetoaletten för sisådär 4-5 år sen.

Webbplats: http://www.nogg.se/gunnarochhanna
Skrivet av Hanna den 6 Januari 2008 18:14
hannis, säg mig, är det den vita kajalen vi gav till varandra i juleklapp för cirkus 5-6 år sen? (isåfall kommer jag att fnissa. hahahahaha.)
Skrivet av Katitzi den 4 Januari 2008 00:51
Vad gäller maskara så har L´oréal några trevliga, bla. Telescopic Clean Definition, vill man ha något diskretare så är IsaDora Build-up extra volume mascara grymt bra. Sedan beror det ju självklart på vilka märken man tål.
Skrivet av Hannah den 9 December 2007 09:42
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Gunnar och Hanna                                             Skaffa en gratis hemsida