Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


tupp i hönsgården...

Nöjd och trött vovve ligger nu och sover i fotöljen med täcket över sig :-) Har inte hänt något speciellt idag inte, men det behövs inte så mycket för att hålla min vovve nöjd. Vi började dagen med sovmorgon, vilket han i och för sig var rätt så missnöjd med!!  Morgonpigg, kan man väl säga- synd att matte INTE är det!

När matte jobba var han hemma hos mamma som var ledig idag. Han hade busat med Rosso större delen av eftermiddagen OCH (håll i er nu..) Rio var också med och lekte. Så, alla tre hundarna lekte -tillsammans!! Det händer ju inte varje dag...Kul!

Avslutade dagen med promenad med hela sex stycken mycket söta tikar! Gissa om han trivdes. Först var det Agneta och hennes prinsessor som är rörande eniga om att Taurus inte är något att ha. Håll dig på avstånd är deras budskap! Men trots att vi är ute och går med dem rätt så ofta så försöker han ändå varje gång, de kan ju ha ändrat sig :-) Man ska aldrig ge upp hoppet! Som tur var fanns det fler flickor med idag, tre collies och en liten sheltie och de var betydligt mer lättflörtade. Trevlig promenad!

Vårt störrsta mål just nu är att få upp Taurus lite till i vikt, vilket inte är det lättaste...Det är snart dags för utställning och han är fortfarande lite smal sedan det senaste friarstråtet. Så jag har köpt hem ny gegg-mat eftersom torrfoder inte är tillräckligt intressant. Nu får han först torrfoder och när det är uppätet blir det gegg! Mycket mat blir det... Idag blev det även lite äpplekaka med grädde till efterrätt! MUMS!

 

29 September 2009  | övrigt | 4 kommentarer
Haha ja professionell agilityförare ska jag satsa på! Försöker just nu övertyga husse i huset om att tjejerna gärna vill ha en lekkamrat i form av en BC men han köper inte det hela riktigt.... Vallhund är iaf nästa hund som entrar det här hemmet! Hihi låter som Taurus har det rätt så bra nu då med alla flickor o goe mat! Bara det bästa är gott nu för en sådan fin pinscherpojk! Lycka till på utställlningen, vi håller tassar o tummar! Kram på er

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggagratis.se
Skrivet av Malin den 1 Oktober 2009 10:27
STORT LYCKA TILL i Bratislava! Jag hejjar på snyggTaurus! :D Skönt att er agilitytävling kändes ok. :D Bara att fortsätta att kämpa!

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma och Harry den 1 Oktober 2009 21:01
Åh så bra! Tryck i han massor av mat nu!! he he he

Webbplats: http://www.hickson.nu
Skrivet av Joanna den 30 September 2009 14:42
Jag skickar över ett par kilon från Kluffe! ;-)

Webbplats: http://www.barkingkelly.se
Skrivet av Sanna & Kelly den 30 September 2009 10:21
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida