Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


1 septemberAtt det redan är den första september, är det inte galet?
Frugans adventsräknare har passerat tre månadersstrecket, nu är det faktiskt mindre än tre månader till första advent!
Det är två månader och en dag kvar till min födelsedag, och innan dess är det en massa födelsedagar och annat. Tiden lär inte sluta rusa iväg, alltså?


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva annars. Nu igen. Jag har ju varit tyst ett par dagar, av just den anledningen. Men jag gillar inte avbrotten. Det känns fel på något vis.


Idag har jag samlat min sista ork och dammsugit hela lägenheten. Dessförinnan tog jag ett bad för att bekämpa den inre kylan. Som jag skrev i inredningsbloggen, det är höst nu. Och jag fryser helt galet!


Imorgon ska jag och handla lite med mamma på förmiddagen, sedan måste jag se till att torka golvet i badrummet ifall de kommer med tvättmaskinen redan på onsdag. Det vore ett stort plus om jag orkade ta itu med köket och hallen också...
Jag hoppas tvättmaskinen kommer redan på onsdag, för det börjar bli ganska överfullt i tvättkorgen. Jag har lite ångest över betalningen bara. Ska man betala direkt, eller får man faktura? Om det blir det senare blir det jobbigt, för jag har ju liksom tagit ut alla mina sparpengar så de ligger här hemma. Puff. Det ordnar sig nog iallafall..Åh denna ihåliga text. Den kunde jag lika gärna varit utan.
Hur skriver man ner tomheten som är inuti, gråten som ligger alldeles under ytan? Jag vet inte... Det skulle vara så skönt att bara lägga sig i sängen och stanna där i några dar.1 September 2008  | Höstvind | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida