Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


17 februariJag har namnsdag idag. Kom inte alls ihåg det, men jag fick ett grattis-sms från Julia som påminde mig.. Satt igår och funderade över vad som var speciellt med dagens datum, men kunde för allt i världen inte komma på det. Men det var ju ingen stor sak ändå. Namnsdagar har aldrig firats eller uppmärksammats i min familj. Ett grattis om man minns på sin höjd...


Jag har försökt stöka undan det mesta av måsten inför resan idag. Tvättat lite, diskat undan det mesta.. provat alla kläder i hela garderoben och rensat ut alla "tält".

Inte för att det har särskilt mycket med resan att göra, men det har gnagt länge i mig och nu har jag iallafall gått igenom allt som hänger på galgar. Det känns bra. Det blev en del plats i garderoben, som genast fylldes med "nya" saker jag inte kunnat ha på många år nu. Det kändes också ganska bra!

Imorgon ska det handlas och fraktas iväg katter. Funderar över vad för färdkost jag ska släpa med mig. Bussen går halv sju på morgonen och vi är inte framme på centralen i Göteborg förrän efter halv fem på eftermiddagen. Det är lång tid som ska fördrivas på buss. Det kräver sin färdkost, helt klart. Har ju ingen aning om hur snart vi kan få nån mat när vi kommit fram heller, efter incheckning på hotell och sådant.

Finns det något billigt bra matställe i närheten av central och hotell (Scandic Europa)?


Sedan ska jag ju packa också.
Det känns helt sjukt. Om ett och ett halvt dygn är jag på väg söderut!
Och jag har en sådan där känsla av att jag kommer glömma en massa saker.
Men ibumetin, plånbok, reslektyr, iPod, kamera och skrivblock kommer man ju långt med. Jag är inte så oroad. Det skulle vara om jag glömde lypsylet då. Herregud vilken mardrömsresa det skulle bli då ;DSent inatt läste jag förresten ut "Eget rum" av Maria Gripe. Det är bara månadens andra bok, så det blir till att läsa flitigt under resan. Jag har valt ut "Jag älskade honom" av Anna Gavalda till nerresan.. får se om jag måste komplettera med en annan bok till hemresan när den börjar bli aktuell.

17 Februari 2009  | Journalanteckning | 2 kommentarer
Var boken bra? Maria Gripes böcker brukar vara helt underbara! Vad spännande att du snart åker iväg, hoppas det blir riktigt kul!

Webbplats: http://snowflingsan.blogg.se
Skrivet av Sara-Marie den 18 Februari 2009 21:34
Oj, det var ingen dålig tid på bussen det! Den måste åka många kringelikrokar, för så lång tid borde det väl inte ta om den åkte raka vägen (även inräknat stopp för att andra ska gå på). Packa med varma kläder - det är iskallt här.
Skrivet av Elisabeth den 18 Februari 2009 19:51
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida