Startsidan Blogg Fotoalbum Recept och tips! Gästbok Om mig Logga in
Kokt fisk, kålrot och äggsås

100 g kålrot 35 kcal
100 g alaska pollock 75 kcal
1 ägg 75 kcal
1/2 dl milda mat extra 30 kcal
1 dl vatten
1/2 msk maizena 15 kcal

230 kcal

Kålroten skalas, delas vägs upp och kokas. Fisken kokas enligt anvisning på paketet, gör en vit sås av mat extra, vatten, salt, peppar red av med maizena. Ägget ska vara hårdkokt, det skalas och mosas och rörs ner i såsen. Jag fick mycket sås av detta, vill man inte ha så mycket så kan man ta 1/2 dl vatten istället för 1 hel.
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:



hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Lena Hotz                                             Skaffa en gratis hemsida