|
|
|
|
|
Fisk i dillsås, blomkålsris och morot
100 g alaska pollock 75 kcal lite vatten 1 dl milda mat extra 1/2 buljongtärning (fisk) 14 kcal ca 1 tsk dill (fryst) 100 g blomkålsris 30 kcal 50 g riven morot 20 kcal
199 kcal
Lägg fisken i en kastrull och ha lite vatten i botten, tillsätt buljong och koka upp. Ska bara koka ett litet tag tillsätt därefter mat extra och dill, låt koka upp och tjockna lite. Mitt blomkålsris var klart så det värmde jag bara och moroten är färskriven. Blomkålsris gör man genom att riva blomkål på grövsta sidan av rivjärnet eller köra det i matberedaren, lägg det i kokande vatten ca 10 sekunder och häll därefter av det i en sil om man har för stora hål i silen kan man lägga en bakduk emellan. Fungerar bra att göra en större mängd och väga upp i portionspåsar och frysa in.
|
|
|
|
hittabutik.se - 12.000 webbutiker!
| ehandelstips.se - allt om ehandel
|
|
|
|
|