Startsidan Blogg Fotoalbum Recept och tips! Gästbok Om mig Logga in
Fisk i dillsås, blomkålsris och morot

100 g alaska pollock 75 kcal
lite vatten
1 dl milda mat extra
1/2 buljongtärning (fisk) 14 kcal
ca 1 tsk dill (fryst)
100 g blomkålsris 30 kcal
50 g riven morot 20 kcal

199 kcal

Lägg fisken i en kastrull och ha lite vatten i botten, tillsätt buljong och koka upp. Ska bara koka ett litet tag tillsätt därefter mat extra och dill, låt koka upp och tjockna lite. Mitt blomkålsris var klart så det värmde jag bara och moroten är färskriven. Blomkålsris gör man genom att riva blomkål på grövsta sidan av rivjärnet eller köra det i matberedaren, lägg det i kokande vatten ca 10 sekunder och häll därefter av det i en sil om man har för stora hål i silen kan man lägga en bakduk emellan. Fungerar bra att göra en större mängd och väga upp i portionspåsar och frysa in.
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:



hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Lena Hotz                                             Skaffa en gratis hemsida