|
|
|
Köttgryta med vitkålsris
Köttgryta med vitkålsris
70 g kotlett (utan fett) 72 kcal 50 g morot 20 kcal 25 g purjolök 8 kcal 1/2 dl milda mat extra 30 kcal 1/2 msk maizena 15 kcal 100 g vitkålsris 26 kcal Soja 4 kcal
175 kcal
Kotletten delas i små bitar, likaså morot och purjolök lägg allt i en kastrull och täck precis med vatten. Krydda efter smak, jag använde salt, peppar, kryddpepparkorn och ett par lagerblad, koka upp och skruva ner så det småputtrar och låt det stå tills köttet är mört. Kontrollera emellanåt så inte vattnet förångats behövs det lite mer så tillsätt det. Innan det är helt klart så tillsätt mat extra och koka upp på nytt, häll i en redning av maizena och lite vatten.
|
|
|
|