Startsidan Blogg Fotoalbum Recept och tips! Gästbok Om mig Logga in
Mandelmassa lchf

200 g mandel
ca 3/4 dl sukrin/sukrilett eller annan sötning, man kan smaka av själv. Jag vill inte ha det för sött.
grädde

Jag kokte upp mandeln så det var lätt att få av skalen. Sen körde jag det i matberedaren, satte på kniven och i med mandeln. Tillsatte sukrilett och lät det stå igång ett bra tag. Stoppade emellanåt och puttade ner det som fastnat på kanten. Till sist tillsatte jag grädde, lite i taget tills det fick lagom konsistens. Blev ganska mycket så det som blir över ska jag stoppa i frysen.
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:



hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Lena Hotz                                             Skaffa en gratis hemsida