Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Mycket snö blir det .....

Hejsan ! Hörde att det skulle bli snö kaos idag. Klass varning 2. Tänkte väl inte så mycket på det. Efter att jag hade bloggat idag så började det snöa. Det bara vräkte ner. Snabbt insåg jag att det inte skulle gå att cykla. Kanske till jobbet men hem får jag ändå leda cykeln. Då kunde jag lika gärna gå dit ...

Brevbäraren fick sladd med sin lilla bil idag. Trodde att han skulle välta. Hade ju varit riktigt komiskt. Han hade inte riktigt koll på sin mini bil idag.

Ganska mysigt att gå om man bara har tid. Jag leker mig fram med min mobil.

Det var +3 grader när jag gick på eftermiddagen. Hade regn jacka på mig för att slippa blöta kläder.

När jag var på jobbet så såg jag att det kom rejält med snö hela tiden. På nyheterna varnar de för stora mängder snö. Kidda sa att jag kunde ringa honom om jag ville ha skjuss hem. Men jag envisades med att gå hem. Han kan ligga i soffan och glo på sin OS.

Huba kom på att det var Fredag kväll. Nu blir jag väl ner klubbad på vägen. Förra helgen hade det ju varit fick tjuvar och mobil stölder. Många ungdomar utanför Noll tre fem. Deras språk är ju inte det vackraste.....

Kan ju inte klaga. Det ser ju väldigt rent och fint ut. Men ack så blött och kladdigt. Inte illa har fått en timmes promenad idag.

När jag kommer hem så ...Ligger kidda i soffan och glor på OS. Han har varit till Hemma kväll och hyrt 3 filmer och köpt godis.

Vet inte riktigt hur jag ska ta mig till jobbet imorgon. Det är väl bara till att gilla läget och gå. Cykel kan jag nog glömma. Det är inte plogat. Och bilen tycker jag att det behöver hemma. Nu dag nya bekymmer.....

Ha det bra och vi ses imorgon. KRAM

19 Februari 2010  | Jobb - Helg | 1 kommentar
Haha, ja det hade ju gett en ny mening åt "flygpost" kanske! Oj så mycket blötsnö... Här kommer det i torrare form. Det blåser kraftigt, snöar och är -12 grader kallt. Kul med foton! Gillar att se hur väderläget är på andra platser i Sverige. Nästan i realtid! :)

Webbplats: http://x73.weebly.com/bloggen.html
Skrivet av Ari den 20 Februari 2010 11:08
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida