Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Äntligen är helgen över....

Hejsan ! Imorgon har jag jobbat åtta dagar i streck. Med tre hela dagar. Känner mig just nu så sliten och trött på allt gnäll och tjat.

Kidda körde mig till jobbet i morse. Det gick inte att ta sig fram. Och jag vägrar att börja gå i mörker kl.6.15 på morgonen för att komma i tid till jobbet. Lamporna tänds inte förrän kl.7 på helgerna !!!! Besparingar.

Vilade på jobbet sen mellan passen. Råkade somna men flyger upp när en bil tutar i garaget. (Källare) Trodde jäklar att det var flyg larmet. Fråga mig inte varför.

När dagen är gjord. Ringer min mobil och Kidda säger att han kommer och hämtar mig. Visst jag hade väl tänkt att gå. Men när han ringde så ville jag inte gå. Svin kallt ute -13 grader. Och jag kände mig trött , frusen och hungrig. JAG KÄNNER MIG SLITEN !!!!

Pratar lite i bilen. Jag frågar vad det har gjort hemma. Och det skulle jag inte ha gjort. Kidda berättade att han och Jennifer har varit på taket. (utbyggnaden) och skottat snö. Slutade med att det blev så stor hög att de hoppade ner i från taket. Hmmm. Sånt fixar inte jag att höra !!!

Barnen börjar sportlovet imorgon. Idrotts hallarna har stängt på grund utav ras risk. Så Jennifers träningar blir förflyttade eller inställda.

Jennifer har varit kocken idag och gör pannkakor. Hon har blivit en riktig hejare på det. När vi kommer hem står maten på bordet.

Snön rasade ner ifrån taket igår kväll. Kan säga som så att våra källar fönster är begravda. De klarade sig utan att gå sönder och det tackar jag för.

Nej nu ska jag kolla på Tv play på Solsidan. Missade det i Fredags. Ha det gott. KRAM

21 Februari 2010  | Jobb - Helg | 1 kommentar
Du jobbar ihjäl dig... Hört talas om utmattningsdepression? :o Tur att du verkar ha en omtänksam man och familj! Tänker att det knakar i taken där nere. Ni fick väl allt i blötsnö? Tur att det var "torrsnö" som kom här, har nog aldrig sett så mycket snö! Ser ut som en tsunami i snöform svept fram! Nu är det -28 grader igen. Funderar man på att flytta till Spanien ellar? :)

Webbplats: http://x73.weebly.com/bloggen.html
Skrivet av Ari den 21 Februari 2010 23:56
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida