Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


RéponseJag fick svar på mitt mejl till syon idag. Ett möte är bokat nästa tisdag, men sjukvårdskursen låter det inte alltför hoppfullt med. Så när jag bekräftade mötestiden frågade jag om det kanske fanns några andra kurser med start såhär mitt i terminen.. eller nåt.

Läsa på distans.. alltså, jag vet inte. Engelska kanske kunde funka, men förra gången jag försökte var en mardröm. Så jag vet inte. Om jag nu skulle få ihop nån slags heltidsstudier så måste jag ju ändå känna att jag kan klara kurse(r)n(a), annars kommer det bli en enda röra med studiemedel och återbetalningsskyldighet och sådant.

Det där överlämningsmötet från fk till af kommer inte bli av förrän 31 mars. Så i detta nu är jag utan inkomst men med en summa kvar på sparkontot från de där försäkringspengarna och är därför inte berättigad bistånd från soc heller på närmare en och en halv månad... fast mamma ringde dem idag iaf...
Just nu är min högsta prioritet att inte behöva gå dit alls. Jag står inte ut med den förnedringen en gång till.

Jag vill försöka vara hoppfull, men hela tiden hopar sig nya regnmoln på min himmel. Små som stora. Just nu räknar jag ner till den sekund min dator brakar samman (båda touchpad och mellanslagstangent är i för sorgligt skick, den senare är dödad av mig och täcks säkert inte av någon garanti, nej). Ny dator? Ehh.

Kanske skulle jag börja sälja det extra kamera(makro?)objektivet , de där minst använda PL-ljusstakarna, min ännu inte uppsatta nya fina älskade hylla... min själ? Vad nu den kan vara värd.


8 Mars 2010  | letters & numbers & sentences | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida