Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


hundpromenad

Händer inte så väldigt mycket spännande för tillfället, därav de korta och få uppdateringarna här i bloggen :-) Men med vårsolen verkar de roliga sakerna komma de också...

I söndags var vi på "miljöträning och socialisering" :-) Hade stämt träff med ett gäng av hundar och deras mattar på torget och så blev det en liten promenad runt Linnéasjön. Var en brokig skara med både stora och små hundar och gamla och unga. Kul att träffa dem alla och mina vovvar skötte sig så fint. Totti tyckte det var lite läskigt när vi kom gåendes över torget och de andra hundarna skällde på oss och Taurus blev överlycklig och ökade farten...Men lilleman kom snart på att det var trevliga vovvar som var där. Taurus stirrade en del i början (som vanligt) men fick i uppgift att gå bakom matte och gjorde det så fint så! (iallafall med en påminnelse med jämna mellanrum) Totti skuttade bara med (som vanligt det också) å när vi stannar, stannar han. Härlig hund! Trevlig liten promenad, det hoppas vi på att vi gör fler gånger.

Idag står det klippning på schemat- av Totti. Nu åker alla de långa söta lockarna :-( Det är helt fantastiskt att en så liten hund kan ha så mycket päls och att det ska ta såååå lång tid att klippa den. Men med träning ska det nog gå något fortare nästa gång...fast då har i och för sig hunden vuxit och det borde finnas större yta täckt med päls... Mamma var förbi och lämnade några vettiga saxar som jag kan finlira lite med sen efter klippmaskinen. En bra sax står nu på önskelistan :-)

Kom en inbjudan till valpkurs häromdagen, det ska bli roligt det! Söndagskvällar blir det med start i slutet av mars. Och dessutom skottades planen nere på klubben i helgen så nu finns det hopp om lite agilityträning inom en snar framtid :-) Två roliga saker att se fram emot.

Nä, nu har vi vilat tillräckligt från klippandet, på det igen!

9 Mars 2010  | övrigt | 1 kommentar
Vad glad jag blir över att jag valde en valp som INTE behöver klippas! :p Nu längtar jag galet mycket efter tävlingen hos er! Vill ju träffa Totti!!! Och eventuellt ta en pinne, eller varför inte bara vår första nolla . . .

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 11 Mars 2010 20:08
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida