Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


ut ur idet

Dags att vakna ur vinterdvalan! Har inte tränat nåt vettigt på evigheter...Jag menar, även om meterdjup snö har gjort det lite svårt att röra sig som man vill ute så kan man ju träna inomhus. Men har vi gjort det? Nä...det skulle jag inte vilja påstå. Helt förslappade! Taurus skulle tillexempel lära sig att dansa runt på bakbenen ackompanerad av den spelande sköldpaddan. Hmm...jo lära hunden stå på bakbenen och till och med gå ett varv på bakbenen, det lyckades jag lära honom. Men sen tröttnade jag som vanligt...när jag plockat fram det önskvärda beteendet så var det inget roligt längre! Å den lille ulltussen....kan han nåt överhuvudtaget? Nåt har han väl lyckats lära sig men nu är det dags att ta tag i hundträningen igen.

Med vårsolen har också ett litet sug efter agilityn smugit sig in. Ska bli så roligt att sätta igång igen! Å nu har jag anmält oss till hemmatävlingen i april så det kan väl vara på sin plats att träna nåt inför den :)

Så härmed är vintern slut å nu ska det börja tränas!!! kontaktfält, inkallningar, balansövningar, slalomingångar, sitt, targetar...Nu kör vi :-)

Idag har det rejsats i skogen! Oj, vad kul det var. Taurus sprang å sprang å sprang. Som bonus så lyssnade han när matte visslade in honom också :-) Tur det för i mellanåt hade jag ingen aning om vart han befann sig. Försvann åt ett håll och kom tillbaka bakom ryggen på mig.. Å hela tiden med Totti i släptåg. Så söt, med så korta ben å så envis skuttar han efter storebror på äventyr. Det var glada och trötta vovvar som kom hem sen.

Hur söt den lilla Totti än är har han skaffat sig ett intresse som inte delas av matte. Hunden är galen i fåglar, å hade han bara hållt sig till att spana på levande fåglar så hade det varit helt ok för mig. Men tyvärr tycker han minst lika mycket om döda fåglar, och fördelen med dem är ju att de inte flyger iväg när man springer efter dem. Han är helt fenomenalt duktig på att hitta fågellik eller delar av fågellik. Bläää och usch å....BLÄÄÄ igen!

Ska se om jag kan fixa nåt vettigt kort på den nyklippta lilla pudeln så ni får se hur han ser ut nu...Men det är inte lätt, får mest bakdelar eller halva hundar när jag försöker :-)

 

13 Mars 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida