Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


priser till matte

Börjar med några bilder från skogen häromdagen, härligt väder och en massa spring på skaren som till och med höll för mig :-) Taurus sprang som en tok med Totti i släptåg, både förtjust och irreterad över att ha den lille fastnitad vid sidan. Härligt med den uppmärksamheten men något jobbigt när man ska undersöka spännande dofter och Totti skuttar runt och nafsar en i sidan...hihi.

Kanske blir de sista vinterkorten? För nu är nog våren ändå på gång. Tjoohhoo!! Det är väl att ta i att säga att det är barmark men snart...Inspekterade planen nere på klubben igår. Å jo, med lite hjälp av traktorskopan så ser man gräset :-) Blött är det å hela planen är inhängnad med meterhöga snövallar så det blir nästan lite arena-känsla. Som läktare byggda i snö...men det går att träna om man vill. Kängor och regnbyxor är väl kanske att rekomendera men det går! Så nu håller jag tummarna för milt väder, kanske lite regn, mycket blåst och så sol!!! Hihhii..vad praktiskt det hade varit om man kunnat beställa väder...

Det finns faktiskt barmark även på ställen där det inte skottats.

Sen vänder sig fotografen 180 grader å vad ser man väl där? Jodå, massor av snö....

 Som rubriken antyder så var det medaljregn igår...hihi. Det kan man tydligen få om man lägger delar av sin fritid på ideelt arbete. Fick en inbjudan på posten att deltaga på styrelsemöte för utdelning av förtjänsttecken. För fem års arbete i klubben har jag nu fått Svenska Brukshundklubbens förtjänsttecken i brons. Fina grejer det :-) Sen delades det ut en liten guldmedalj (glimmar som guld iallafall...) för ordförandes hederspris. Ser ut som en sån medalj som pryder militärers uniform, en lilten medalj med ett kort blågult band som kan fästas med en säkerthetsnål. Tjusig! Frågan är bara vart man gör med den? om man inte har någon uniform att hänga den på menar jag? äger nog inte ens nått som liknar en uniform...kanske kan man hänga den på klubboverallen :-)

Avslutar med lille Totti som typ är omöjlig att få några vettiga kort på...här kommer ett ovettigt kort till. Ni får se om ni ser vad som är ben, svans och huvud...

 

 

19 Mars 2010  | övrigt | 3 kommentarer
Stort Grattis till finfina medaljer! Vad söt han är ulltussen :D
Skrivet av Joanna den 21 Mars 2010 00:59
grattis tjejen!! det ska du ha, som är så duktig. hehehe mkt fart och fläkt i den lilla tussbollen. ;)

Webbplats: http://www.nogg.se/cilka
Skrivet av annette den 20 Mars 2010 09:14
Grattis Annika! Det var du värd! Nu längtar jag massor tills vi träffas!!! Undrar vad småttingarna kommer att tycka om varandra?

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 19 Mars 2010 12:51
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida