|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2024) |
|
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(7) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(4) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(19) |
|
(7) |
|
(1) |
|
(7) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(9) |
|
(15) |
|
(11) |
|
(15) |
|
(8) |
|
(18) |
|
(21) |
|
(33) |
|
(37) |
|
(32) |
|
(26) |
|
(44) |
|
(49) |
|
(35) |
|
(28) |
|
(26) |
|
(18) |
|
(26) |
|
(31) |
|
(21) |
|
(26) |
|
(26) |
|
(30) |
|
(38) |
|
(25) |
|
(26) |
|
(31) |
|
(31) |
|
(28) |
|
(13) |
|
(22) |
|
(32) |
|
(46) |
|
(38) |
|
(44) |
|
(31) |
|
(49) |
|
(65) |
|
(76) |
|
(41) |
|
(27) |
|
(14) |
|
(12) |
|
(35) |
|
(38) |
|
(50) |
|
(42) |
|
(29) |
|
(36) |
|
(50) |
|
(2) |
|
|
(4) |
|
(10) |
|
(54) |
|
(24) |
|
(3) |
|
(10) |
|
(36) |
|
(612) |
|
(11) |
|
(109) |
|
(260) |
|
(60) |
|
(18) |
|
(19) |
|
(10) |
|
(7) |
|
(10) |
|
(21) |
|
(15) |
|
(30) |
|
(31) |
|
(5) |
|
(91) |
|
(48) |
|
(123) |
|
(24) |
|
(22) |
|
|
|
|
Inlägg: 1667 |
Kommentarer: 1347 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 mars
Men ärligt talat, var tar tiden vägen? Snart är mars slut. Också. Det känns inte alls som att det var länge sedan året inleddes med strömavbrott och massvis med minusgrader. Men nu kan man ju faktiskt ana våren, även om nästan alla gnäller på att det ligger kvar så mycket snö och yadi yadi yada.
Förr i tiden brukade påsken vara sent i april och då brukade det finnas eller komma ny snö. Det är väl bara naturligt med snö i mars? Även om den börjat smälta? Tycker åtminstone jag. Våren kommer när den kommer. Låt det vara så.
I övrigt måste jag tipsa om Icas frysta frukt- & bärmix. Om man låter dem tina helt och äter med vaniljsås (ganska mycket), mmm vad gott alltså! Och enkelt. Och inte jätteonyttigt heller. Såklart funkar vanlig hederlig färsk frukt också (bäst, egentligen..), men när man inte orkar stå och hacka och skala och skiva själv finns ju det där färdiga i frysdisken och varför inte göra det lätt för sig om det går?
Efter mer än två månaders hetsätande av godis känns det bra att ha börjat återfinna balansen igen, låt vara att det skett med nedtrappning från godis till överdrivet många biskvier, ballerinakakor och semlor istället. Nu har jag iallafall varit helt godisfri i 23 dagar. Kakorna har blivit mycket färre. Och måendet är tusen gånger mer stabilt än under de där månaderna. Det står mer klart än nånsin att nolltolerans är det enda som funkar för mig. Jag önskar att jag kunde köpa en påse Polly eller en chokladkaka emellanåt, men det går verkligen inte.
Men apelsin & keso med ett ton kanel är ju egentligen godare, och frukt med vaniljsås också. Så jag lär nog klara mig ändå. Och så finns ju Ben & Jerrys att lyxa till det med emellanåt längre fram i sommar också.
|
23 Mars 2010
| letters & numbers & sentences
| 2 kommentarer
|
|
|
|