Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


första...

Liten börjar bli stor och nu har första tanden trillat ut :-) Hittills bara en, men snart så slipper vi de små sylvassa...Mycket ben-tuggande och dragkamp står på schemat nu!

Den lille ska snart börja skolan också...hihi. Matte var på första valpkurs-tillfället i söndags. Då var det träff utan hund så än har vi inte tränat nåt, bara fått lite info och presenterat oss för varandra. Ska bli jätteroligt! Nu är vi lediga i påsk så vi ska inte träffas med hund förrän om två veckor. Men vi fick läxa! tre gånger ska vi ha varit nere på klubben och bekantat oss med omgivningarna inna kursen startar. Hmm...ska vi nog klara...har redan hunnit med ett besök i kväll då det var första träffen med tävlingsgruppen för våren. Så nu är vårens träningar planerade. Det blir kombinationer på måndagar och banor på onsdagar. Träningsmotivationen är också tillbaka :-) Ska bli riktigt roligt att köra igång!

Ännu ett bevis på att Totti börjar bli stor är att han numera tar sig upp i soffan på egen hand. Första hoppet upp var nog mest en slump men nu har han koll på hur man tar sig upp. Taurus ligger gärna i soffan (eller i fotöljen eller i sängen...) å Totti vill hemskt gärna ta sig upp till honom. Så som en liten studsboll står han neranför och gör sitt bästa för att ta sig upp. Å så plötsligt! hupp! så stod han där uppe i soffan. Totti själv var nog den mest förvånade. Hihii...vilket ansiktsuttryck! Men sen såg han så lycklig ut och gick å rullade ihop sig bredvid matte! Mysigt!

Från början satte det en hund också i komposthagen men han har sluppit ut. Sköldpaddan däremot vågar vi inte släppa ut, så hon får bo kvar bakom galler :-)

 

29 Mars 2010  | övrigt | 1 kommentar
Härligt att de små börjar bli större! Men nog går tiden fort?

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 30 Mars 2010 00:15
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida