Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Alltid ute i sista minuten...

Hejsan! Har haft problem med min rygg nu till och från. Känns som jag har tagit vatten över huvudet igen. Hittar inte stopp knappen i tid innan det är försent. Har hört ett antal gånger att jag måste lära mig att säga ifrån. Men det blir tjafs och det hatar jag. Istället gör jag det och vänder ryggen till. Men vem tackar mig ? Ingen utan istället tas man förgivet.

Jobbade en stund extra idag. Hade inte behövt det men så blev det. Sen stressar jag hem efter jobbet och ska göra allt som jag har planerat. Ringer Viktoriakliniken och hör efter om Dukoral. Sa att jag skulle komma inom imorgon vilket jag kom på att jag inte hinner . PUST! Byter cykeln mot bilen och kör Jennifer till Friidrotten. Jennifer åker med syrran och Janne till Laxå imorgon och hälsar på morfar. Men som vanligt hittar vi inte åkbanden inför resan. Jennifer är jätte åksjuk! Bara till att åka till Apoteket och köpa nya.

Sen vidare mot Flygstaden. Mormor fyller år på Fredag och jag lovade att fixa presenten.... Hon får en ny dvd-spelare. Hennes gamla har gått sönder.

Sen vidare till Plantagen och köpa en Påsk present till Morfar från Jennifer. Det blev en Hortensia som han kan plantera ute sen när våren kommer.

Sen hämta Jennifer på Friidrotten och Köra Alexandra till Gymnastiken. Inom Hemmakväll och fixa Påskäggen till Mia & Jens och Nina & Janne

När jag kommer hem är jag helt färdig. Kidda får hämta Alexandra sen ifrån träningen själv. Farmor och Farfar kommer över snabbt och önskar ungarna Glad Påsk.

När vi är iväg så kör jag oftast. Kidda slavar jag till att ta bilder. Men jag muttrar alltid att jag ska skicka iväg honom på fotokurs. Inne i stan har de Påskpyntat med fjädrar.

Trevligt tänkt av kommunen tycker jag. Det lilla gör ändå att man blir lite gladare.

Jag älskar att leta vår tecken... Allt ifrån Husvagnar, motorcyklar, blommor, Fåglar mm. Kidda tycker jag överdriver varje år. Idag såg jag ett nytt vår tecken... En vild kanin...Trodde pesten hade tagit alla..

Nej, Nu har jag nog gjort allt för denna dagen. Ska skynda mig hem imorgon så att jag hinner krama om Jennifer innan hon åker. Kommer att bli tomt utan henne.

Ha det bra och vi ses. KRAM

31 Mars 2010  | Vintern 2010 | 1 kommentar
Mmm, att leta vårtecken är min passion också :) Såg faktiskt en fjäril som flög över snömassorna här i förrgår :) Mest blir det väl fåglar jag ser då jag är fågelnörd, hehe.

Webbplats: http://x73.weebly.com/bloggen.html
Skrivet av Ari den 1 April 2010 13:01
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida