Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Snart påsken över...

Hejsan!

Alltid lika jobbigt att hänga med vid högtider när man jobbar. Sena kvällar och mycket folk i rörelse. Men snart är det över....

Imorse när jag cyklade till jobbet var det dött på stan. Kanon morgon med strålande sol. På eftermiddagen kom dock regnet.

Kidda ska jobba extra imorgon så jag får sällskap på morgonen att komma upp. Underlättar! Jennifer är fortfarande i Laxå med moster. Kommer hem på tisdag. Idag har det varit iväg och grillat. Pratade med henne i telefon ikväll och hon berättade att hon hade plockat stenar. Helt plötsligt hörde att det fräste brevid henne - En orm! 

Har varit en stökig helg i Halmstad. Mycket bråk och skottlossning. Huba!

Kidda och Alexandra hyrde lite filmer igår. Försökte att kolla på en av dem idag. Men inte i min smak! Blev tv i stället. En riddares historia på Tv4 film.

Har varit väldigt sträng mot min dotter i helgen. Har gjort allt från att hålla henne borta ifrån stan och fylla. Hon tycker att jag är skit jobbig. Men lyckas jag så är det ju bara toppen! Hon kommer att hinna med det också.... Har en regel med ungdomarna som kommer till oss och det är att hälsa. Och det flesta gör det. Tar t.o.m i hand. Sen ska jag väl erkänna att jag inte har riktigt koll på vilka alla är.

Har läst ut boken om Jessica Andersson. Tragisk berättelse. Men varför går man ut med en bok om sig själv på det viset? (Modigt)Hade aldrig fått för mig att skriva en bok om mitt liv. De som känner mig vet hur det har varit och mer fans behöver jag inte få...

Nej om man skulle ta och avrunda kvällen. Hoppas på fint väder imorgon så att man kan sitta ute lite. Längtar verkligen efter solen. Det har varit en tuff och lång vinter. Fick höra idag "Jobbar du jämnt". Nej det gör jag ju inte. Men det har blivit mer en vanligt. Ofta hela dagar. Nu ska jag bara jobba mina 80%.

Ha det bra och vi ses. KRAM

4 April 2010  | Jobb - Helg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida