Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


5 avrilOm jag ändå hade ett säkert absolut-sista-datum då jag ska vara ute ur lägenheten. Det är så himla frustrerande när man känner att man måste plugga plugga plugga men samtidigt känner sig tokstressad över att packa ner lägenheten. Fast samtidigt inte alltför angelägen om att plocka ner bokhyllan och de få andra ting jag har på väggarna, ifall jag blir kvar här ett längre tag ännu. Orka leva med eko...

Efter funderande och för- och emotlisteskrivande har jag nog kommit fram till att det är bäst att sälja soffan också. Men jag behöver den ju så länge jag bor kvar här. Så när ska man sätta ut annons?

Jag vet inte när jag flyttar, så där hamnar jag i en cirkel som leder åter till inledningen av detta inlägg. Frustratioooon!

Kanske jag ska ställa in mig på att göra franskaprovet den 22:a och sedan typ tömma lägenheten direkt efter? Så har jag en månad till på mig sedan att mest bara ägna mig åt att plugga som en galning och städa lite fram och fram?

Kanske jag borde skjuta upp den första delen av psykologiprövningen som är den 27/4 och ta allt på en gång i juni trots allt? Som det är nu har jag ju inte kommit nånstans med den. Jag skulle aldrig kunna redogöra för några psykologiska perspektiv eller tala om vem som ligger bakom vilka teorier...

Kanske skulle jag satsa mina sista pengar på att köpa trisslotter och spela på lotto och hoppas på att det ger tillräcklig utdelning för att kunna bo kvar till sista juni och sedan anlita en städfirma? Mhm. Det hade ju varit trevligt... No stress.


5 April 2010  | Journalanteckning | 1 kommentar
nej, vad synd att du måste sälja soffan, det var ju inte alls länge sen du köpte den. :( och den är ju supersnygg. Hoppas du vinner massa pengar! jag håller tummarna. :)
Skrivet av Lena (yrestyre) den 6 April 2010 11:17
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida