Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


10 avrilIgår kväll låg jag i soffan, hade just lagt ifrån mig Oates-romanen för kvällen och teflånerade med mamma när det krasade till i hallen och min spegel var historia.
Jag grät bittrare än vid något avslag från fk.

Men jag tror att överreagerandet till viss del berodde på att jag hade vidrigt ont i nacken och axlarna igår och varken liniment eller ibumetin (de tre jag hade kvar, när jag tänkte testa att ta en till och upptäckte att jag vänt den sista pillerkartan uppochner i asken och det inte fanns fler så var ju grunden redan sned,vind och gropig.) hjälpte.


Den där spegeln var min favorit"möbel" jämte Mono flower-bordet och arvsbyrån efter mormor och databordet som härstammar från mammas farmor.. Jag har varit lika kär i den varje gång jag gått förbi den sedan jag köpte den strax före jul, och blicken fastnat på den fiiina ramen.

Kanske går ramen att sätta ihop. Men att köpa glas med sådan där icke-slät kant (vad heter det, fasad kant?) som satt i den lär ju inte vara ekonomiskt motiverat. Så jag sörjer nu.För en stund kände jag mig så fruktansvärt förlorad. Hopplös. Jag försöker verkligen vara hoppfull inför mina framtidsplaner dessa dagar. Men när det aldrig, ens när det gäller sådana "petitesser", kan få vara lite flyt i mitt liv, så blir jag lite uppgiven. Eller väldigt.
Jag undrar vad jag egentligen gjort för att förtjäna allt oflyt, i det här livet eller ett annat. Och hur man egentligen ska bära sig åt för att få det att vända. Att segla i motvind är ju något man bara orkar så länge, innan man ger upp..


10 April 2010  | Journalanteckning | 3 kommentarer
NÄÄÄÄ spegeln!!! :( Jag skulle också gråtit! KRAM!

Webbplats: http://mijaklang.blogspot.com
Skrivet av Mija den 12 April 2010 09:54
Vad tråkigt med spegeln! det suger alltid när något man verkligen tycker om går sönder sådär. Men häng du kvar vid den, du lär kunna laga den framöver! Och du, du har inte gjort något för att förtjäna något oflyt. Vi har alla våra motgångar i livet/vardagen! Det går juh åt rätt håll för dig, med pluggeriet och allt. Se till de ljusa saker som faktiskt händer, när man börjar fokusera på det negativa tar det överhanden i en grisblink, helst när man som dig och mig har en historia av deppighet och sånt skit. Det tar överhand och växer sig enormt, så man inte kan fokusera på annat. Plocka ut de BRA sakerna, guldkornen! Fokusera på dem och ge dig fan på att du klarar det! Pepp till dig frugan, du är så stark, du klarar det alltid, våga vägra offerkoftan! Kram!

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 12 April 2010 06:36
*tröstekram*

Webbplats: http://trollglitter.blogspot.com
Skrivet av Annelie den 11 April 2010 19:04
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida