Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


14 avrilDet finns nog inte tillräckliga ord för att beskriva hur mycket jag längtar efter att bara få begrava näsan i en bok som inte är ett måste att läsa just nu. Men tiden finns ju inte.

Igår kväll återupptog jag läsandet av Revolutionairy road som jag började med nån gång i vintras, men jag orkade typ fyra sidor efter att ha skumläst igenom de sidor jag redan hunnit med men glömt, och så är det ju varenda kväll. Och man får ju inte ut en boks bästa på det viset.
Det är därför jag hållit mig till köpguider i inredningsmagasin på sistone. Om man glömmer bort en snygg lampa för X kronor från XX så var det ju inte hela världen, tidningens sammanhang går inte förlorat.

Men jag ska försöka läsa lite nu och då iallafall. Jag får väl läsa om Yates när jag har tid nån gång i framtiden helt enkelt.
Och i sommar. I sommar ska jag läsa, bannemig!


Idag har mamma förhört mig på alla 283 glosor och det var bara ett fåtal som inte riktigt satt som de skulle så nu kan jag lägga fokus på grammatiken resten av tiden fram till provet iallafall. Skönt. När vi gick igenom allt vi skulle läsa på i övningsboken (bla grammatiken) så kändes det som att jag var toast. Nu känns det som att chanserna att lyckas är lite bättre iallafall.

I övrigt inledde jag dagen med att plugga psykologi på balkongen. Det blev kallt, men jag tror jag härdade ut i en timme eller något sådant ändå, med en kopp thé, filt, vinterjacka och ytterligare en thékopp när jag gick in.
Och så har jag tagit mig igenom ytterligare lite mer än ett kapitel i Oates-boken nu i eftermiddag.

Sakta men säkert så får jag lite gjort. Önskar ändå att dygnet var dubbelt så långt och sömnbehovet låg kvar på samma nivå som nu, så jag hade hunnit lite mer.

Mellan studietillfällena har vi fått lite packning gjord också. Klädkammaren är snart tömd. Ett till köksskåp är tömt. Alla mina ljusstakar sånär som på de tre vägglampetterna och de jag fortfarande använder är nedpackade (efter att ha diskats/dammats av osv).

Jag tänkte tömma min vägghylla på böcker ikväll också, eventuellt. Men jag drar mig för det, för då kommer det se helt obebott ut här. Kanske ska vänta till början av nästa vecka ändå?
Kan läsa lite till istället, i reklampauserna i Det okända :P


14 April 2010  | Journalanteckning | 1 kommentar
Jag måste klura lite på det där med hur jag ändrade bredden på sidan. Du kanske hinner komma på hur man gör under tiden. :D
Skrivet av Elisabeth den 15 April 2010 21:25
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida