Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Lite sömn och lång väntan...

Hejsan!

Har sovit jätte dåligt i natt. Alexandra hostar hela nätterna och Jennifer har gjort illa sin handled på gympan i skolan. I natt skrek Jennifer rakt ut av smärta i armen. Gav henne värktablett och smorde in handen med Voltaren salva. Lugnade sig sen mot morgon kvisten. Lagom till jag ska gå upp. På morgonen sen hade handen varit bättre och hon gick till skolan.

När jag kom hem efter jobbet så ringde jag Viktoriakliniken. Misstänker att Jennifers handled är bruten eller spricka. Hon brukar inte klaga. Fick tid på en gång. Hämtade upp Jennifer på skolan. Hon blev chockad över att jag kom farande. Och lärarn också för den delen. Läkarna på Viktoriakliniken är helt underbara. Så lätta att ha med att göra.

Läkarn tyckte att det såg brutet ut och gissade på gips 3 -6 veckor. Men han kunde ha fel. Fick en remiss till sjukhuset för röntgen.

När vi kommer till Röntgen så är det mycket folk som väntar. Känner direkt att detta kommer att ta tid. Börjar "lära" känna personerna runt omkring undertiden. Träffar även en gammal arbetskamrat som jobbar numera på Sjukhuset. Alltid trevligt! Efter 2 timmar så får vi ett kuvärt och besked att gå till Akutmottagningen. När vi kommer till Akutmottagningen så blir jag varnad på lång väntan. Hur lång då? frågar jag  Nja, 2 timmar eller mer. Öh !!!

Jennifer och jag är jätte hungriga. Dottern har ju ätit i skolan men jag har bara ätit frukost. Kollar i automaten på sjukhuset. Risifrutti finns och Jennifer klipper två sånna. Jag tar bara en Ramlösa. Sen blir det en Kexchoklad som vi delar på. Allt för att inte somna.

Även i detta väntrum blir vi kompisar med en familj. Jennifer och den andra flickan (Som också misstänker bruten arm) Spelar fia med knuff. När klockan närmar sig åtta blir det flickans tur. Inget brutet. Och de får åka hem men vi är kvar......Då blir jag irriterad och tycker att Vi hade remiss och kom redan dit efter kl 15.  Klockan 21 är det våran tur och det blir gips för Jennifer. Spricka i båtbenet.

När vi kommer till gips rummet så börjar tårarna rinna på Jennifer. -Jag vill inte mamma! Jag har inte ont. Jag kan vara utan. Läkarn kommer in i samma veva och blir helt förskräkt. Läkarn kom ifrån Grekland och hade en väldig konstig brytning. -Du ledsen? Varför ? Tala med mig snälla. Men han var jätte duktig på att få henne lugn och gå med på att ta gips.

Kallt och mörkt ute sen när vi skulle till bilen. Hade ju parkerat i Garaget på andra sidan så vi fick gå en bra bit. Usch, Vad läbbigt det var att gå i garaget kvällstid.

Kvällsmat när vi kom hem. Alexandra och Kidda hade varit på stan och handlat. Jennifer fick en kjol och ett presentkort för att hon varit så duktig.

Jennifer var så bekymrad över Sina Majblommor på sjukhuset. Hon fick ju inget sålt idag. Och de är ju de första dagarna som folk vill ha. Sen har ju de flesta köpt.

Ha det bra och vi ses. KRAM 

14 April 2010  | Våren 2010 | 2 kommentarer
Ja det ska verkligen bli skönt med semester. Mycket jobb och övrigt som händer. Inga soft potatisar här inte.. Känslan i garaget är nog allt från filmer till allt annat skit i världen som händer just nu. Man har ju inte en chans om det skulle komma någon... Ha det bar/Katja

Webbplats: http://www.nogg.se/katjaa
Skrivet av Katja den 16 April 2010 00:05
Många kramar till Jeffi! Hoppas att det läker fort! Sjukhuset är väl snart ditt 3:e hem.;-) (2:a jobbet) Ska bli skönt med semester, va? Hoppas Jeffi slipper gipset tills dess. Kram!
Skrivet av Nina den 15 April 2010 19:45
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida