Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Sovmorgon och mycket frisk luft...

Hejsan !

Idag har jag tagit mig sovmorgon. Tyckte jag förtjänade det. Vaknade med ett ryck när Alexandra fönade håret i vårat sovrum. Oj jag trodde du var på jobbet. (jobbar inte jämnt!)

Morsan ringde vid middags tid och frågade om vi kunde ses. Hade inget planerat så det var helt okej. Mötte henne på halva vägen för att få lite motion.

Kanon väder idag. Gick en liten extra runda till Konsum för att handla mjölk. Har totalt glömt bort att handla. Men vi klarar oss. Gick sen hem till oss och solade i trädgården.

Alexandra är ju för go. Hon visar mormor hur datan funkar och hög musik på det. Mormor nickar och fattar nada... Vilket par.. Men det var mysigt att sida ute och äta och fika. Tre timmar gick med väldig fart. Sen när mormor skulle hem så bestämde Jennifer och jag att vi skulle in till stan och köpa presenter till kalaset i morgon. Så mormor fick sällskap.

Jennifer hittade en kompis på vägen. Katten är lika pigg och kelsjuk varje gång. Denna gången hade den ett halsband så den har en ägare.

När vi kom intill stan gick vi in till Lindex och köpte presentkort till Kalaset. Sen kunde jag inte låta bli utan var tvungen att shoppa ett skärp till mig själv. Var ju bara så häftigt. Jennifer köpte ett par solglasögon. Sen gick vi vidare till Glitter och kollade om vi hittade något mer i present väg. Det blev ett par örhängen till. Och jag hittade ett skärp till. Oops! Blev dyrt med presenter..... Tre tjejer som ska ha tillsammans. 480kr. 

Kidda ringde och kom in till stan. Tog en fika tillsammans på de nya fika stället. Vad det hette? Ingen aning....

Uteserveringarna har rullat igång. Mysigt nu när det är så fint väder. Men så snabbt solen går ner blir det kallt. Sen var vi tvugna att gå hemåt. Kidda hade med sig Jennifers majblommor. Ta kunderna som hon skulle ha tagit igår...

Stannade till vid Nissan. Kanot klubben var ute och tränade. Vad vatten gör sig bra på bild. Även med mobil....

Sen på andra sidan mot stan med bara en bro i mellan......

Sen var det snabba ryck ..Hade en tid att passa. Stefan skulle komma på besök. Och vi hade två vänner innan som skulle köpa Majblommor.

Henke och Christina var en av dem. Och sen vidare till Satu och Peter och sist fam. Ålström. Kom natuligtvis lite försent till Stefan som stod snällt utanför vårat hus och väntade. Men han tyckte att det var lungt och vi gick in och fikade.

Barnen var så prat glada idag så det var svårt att höra Tvn. Fick höja gång på gång...

Svar: Jennifer ska ha gipset 2 veckor. Hon ville inte ha gips så läkarn gick med på två veckor och sen röntga. Bättre två veckor än inget alls. Sen får vi se hur vi går till väga..... Hon ville inte ha gips för att det blir svårt med Nissaflickorna, Friidrotten och badhuset.(resa) Hon skadade sig i skolan på gymnastiken. Byxorna var lite förlånga och hon tog ett steg bakåt. Skolsyster trodde det bara var en stukning. Men efter en natt fattade jag att det var något mer. Jennifer brukar inte klaga i onödan.

Hittade en lösning på ett hus som har backe till trädgård...


"Välkomna på fest. När ni är tillräckligt fulla så rullar ni ner...Var inte rädda . Det tar stopp i Nissan" Vad har man tänkt på när man byggde huset?

Det var allt från idag. Ha det bra och vi ses. KRAM

15 April 2010  | Våren 2010 | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida