Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


19 avrilKortfattat var jag på möte hos soc idag, nyss.

Där fick jag den fantastiska (observera den mest sarkastiska tonen i hela världshistorien) nyheten att jag antagligen inte är berättigad till försörjningsstöd för att jag studerar. Fast jag bara pluggar 12,5% inskriven på komvux och resten på fritiden (vilket, som bekant, gör att jag inte är berättigad studiemedel från CSN).
Jag är ju inte sjukskriven heller, utan har bara mitt LUH (läkarutlåtande, för det är det enda fk kräver när man inte har något att sjukskrivas från när man söker aktivitetsersättning).

Jag har gråtit så ansiktet svider bara jag råkar nudda det, så jag tänker utebli från franskan idag.

Istället ägnar jag mig just nu åt att få försvarsmekanismerna att kicka igång (ni vet, bortträngning,förnekelse, dagdrömmeri, humor..) Sedan ska jag åka till Maxi och köpa cola och kattsand för de sista pengar jag har i plånboken och se om någon mer har tagit telefonnummerlapp från min WII-säljes-lapp (en har försvunnit, men ingen har ringt).


Jag sätter inte ett uns av tilltro till att fk ska ha ett positivt besked angående mitt överklagande, så jag får väl ställa in mig på att klara mig själv nu. Jag får jobba som en dåre på att klara prövningarna och bli behörig och antagen till högskolan, jag får sälja allt jag kan sälja och förhoppningsvis ändå ha tillräckligt många kronor i slutet av sommaren för att ha råd att flytta till Göteborg så jag kan börja plugga.


Kanske tillber jag voodoo-gudarna om att Reinfeldt ska drabbas av en rejäl olycka också, men bara om jag får en stund över. It´s me myself and I, det där samhället som sägs ska finnas som skyddsnät kan ta sig nånstans. Det går inte att lita på. Jag tvekade förut, men nu. Nu har jag LÄRT mig!


(Solen skiner från en helt klarblå himmel och kattorna sover så sött intill varandra i soffan. Jag ska packa lite i väntan på att mamma kommer, och så var det det där med att plugga också ja..)

Fast jag kanske ska skita i alla måsten en stund och bara göra något roligt istället. Läsa Revolutionary road eller skriva om We were the Mulvaneys i min nya fina blogg? Får se, får se...
19 April 2010  | Journalanteckning | 2 kommentarer
Jag får helt enkelt slå till på en KRAM! För jag vet inte vad annat jag kan skriva... Men jag önskar så innerligt att allt löser sig för dig, på bästa sätt.

Webbplats: http://mijaklang.blogspot.com
Skrivet av Mija den 19 April 2010 13:15
fyfan för soc. och för moderaterna. det finns fan inga ord för hur mycket dem förstört samhället de senaste fyra åren. jag hoppas verkligen att du kan få kronorna att räcka, och att du kommer in så att du kan få csn, inga roliga skulder, men fan så mycket bättre än att få bli nertryckt av soc. kramar.

Webbplats: http://lenasbokblogg.wordpress.com
Skrivet av Lena (yrestyre) den 19 April 2010 13:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida