Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


23 avrilFör en stund sedan blev jag klar med dagens (första) genomgång och anteckningsskrivande från det tredje och sista kapitlet inför psykologiprovet nästa vecka. Det tog i runda slängar fyra och en halv, fem timmar. Återstår att läsa igenom hela kapitlet i ett svep innan kvällen är slut också. Det borde väl inte tal mer än en och en halv timme, hoppas jag.

För att ha gått en hel dag låter väl inte fem timmar särskilt mycket, men med mina problem med att fokusera och koncentrera mig är det otroligt lång tid. Och för varje sida jag går igenom känner jag bara mer och mer panik för jag tror inte jag kan något som helst av det som kan tänkas krävas för att klara det där sabla provet.
Buhuäää!

Mina intentioner var från början att klara minst ett vg, men nu tror jag att jag får sänka ambitionerna till att klara prövningen alls.
Kanske har jag fått för mig att proven kommer vara mycket svårare än de är, men psykologi är bra mycket krångligare när man studerar på egen hand än när man haft lektioner i flera månader innan provet då lärare och elever diskuterat så man fått ett hum om hur tankarna egentligen går kring olika frågor...


Men men. Det får gå som det går. Nog om det nu.


Fredag. Jag förstår inte var tiden tar vägen! Jag har ingen som helst helgkänsla heller. Är mest bara tacksam över att det inte är några franskalektioner som kräver avbrott i psykologipluggandet på några dar...

23 April 2010  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida