Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


sparlåga

Hej å hå...ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Efter den väldigt trevliga helgen med mycket hundaktiviter och den braiga känslan efter tävlingen åkte tävlingskalendern fram och anmälningar skickades in. Aneby och Växjö är nu inbokade och tanken var att köra samma upplägg som till denna tävlingen...flitigt tränande några veckor innan å så vila sig i form den sista veckan innan. Förhoppningsvis blir resultatet en taggad hund. Men han är ju rätt ombytlig vovven min så vi får se hur det fungerar.... En förutsättning för att ens ha en chans att se om det fungerar är ju att följa det tänkta upplägget. Men inte ett enda träningspass har det blivit denna veckan. Ja, ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig. Har kommit både det ena å det andra ivägen. Får bli nya tag i veckan som kommer istället. Kontaktfälten ska det fortsätta filas på och så massor av belöning av slalomet!!!

Igår for Totti och jag iväg med scouterna ut i Emmabodaskogarna. Blev en härlig dag med soligt väder och massor av ungar i skogen! Lille Totti tyckte att han hade en elak matte som inte lät honom springa fritt. Lite pipig och gnällig var han allt, iallafall till en början. Men med jämna mellanrum kom det ju förbi någon och gosade en stund så han var rätt så nöjd ändån. Framåt eftermiddagen var han riktigt trött och låg mest och sov, ville inte ens följa med en hjälpsam liten kille som ville ut å gå en sväng med honom. Pipandet upphörde efter hand kan man säga :-)

Väl hemma blev det sängen för Totti och cykling för Taurus. Tror allt han lagt av sig lite över vintern. Han brukar föredra att trava. Han kan trava superduper snabbt men nu var det mest galopp.

Idag har det varit strålande väder så det blev långpromenad runt Rismåla göl. Taurus tog nästan årets första dopp, men ångrade sig när frambenen var i vattnet. Kan tänkas att det var lite kallt:-)

25 April 2010  | övrigt | 1 kommentar
Håller tummarna för att Taurus ska visa vad han går för på banorna i år! Heja er! :D

Webbplats: http://herrharry.se
Skrivet av Emma den 27 April 2010 09:15
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida