Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


27 avrilProvet är gjort. Det gick ganska dåligt, av flera anledningar. Att jag inte fått alla uttryck att fastna i hjärnkontoret är en. Att jag inte kunde svara på en del frågor för att de hörde till kapitlen jag skulle göra prov på nästa gång är en annan. Det hade dock läraren förståelse för när jag påpekade.

Att hon helt missade att ge mig frågor om perceptionskapitlet så jag fick svara lite kort på vad det handlar om muntligt och skippa att göra det skriftligt får väl ses som dagens lilla bonus. (Eller extra-minus om man så vill, för det lär ju knappats gynna mitt betyg).

Men jag känner mig ändå en aning nedslagen. Jag har läst de där kapitlen om och om igen, jag har försökt få alla jäkla uttryck att fastna och förstå deras innebörd. För det mesta har det känts som att ingenting fastnat, snarare som att läsandet av alla de där konstiga, onödigt svåra orden dränerat mig på kunskap jag hade innan jag började läsa...

Jag tror inte att mina svamliga svar kommer bli särskilt väl mottagna, men what to do. Får jag ett IG borde jag ändå ha mer än 90% godkända betyg så jag blir behörig till högskolan. I bästa fall blir jag godkänd i kursen.

Om en månad har jag nästa delprov, där alla psykologiska perspektiv ingår. Jag har ingen aning om hur jag ska lyckas uppbåda motivation till att få nåt av det att fastna. Jag förstår inte hur det ska fastna även om jag hade all motivation i världen.


Men men.
I det stora hela känner jag mig ändå förvånansvärt positiv. Och det är ju bra. Men jag förstår inte riktigt varför. Om det skulle gå så dåligt som jag befarar, hur går det då med mina högskoleplaner?


27 April 2010  | Journalanteckning | 1 kommentar
Det gick säkert bättre än vad det kändes som! Positivt är alltid bra också. :)
Skrivet av Elisabeth den 27 April 2010 22:03
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida