Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


1 maiTänk att det blivit maj nu!
Andra tjurar och klagar i november, min sämsta tid under året måste nog däremot sägas vara mars-april då det varken är riktig vinter eller vårgrönskan hunnit komma igång ordentligt ännu.

Den där slaskiga mellantiden avskyr jag. Hua.
Men nu kan ju inte grönskan vara så långt bort ändå.
Krokusarna har börjat blomma över, jag såg gröna knoppar på en odefinierbar buske ute i trädgården igår, det har regnsmattrat mot fönster och fönsterbleck på det där riktigt dystra men ändå fantastiskt mysiga viset idag som gör att man verkligen känner att vintern är passerad.

Det slog mig att den ljudlösa snön på något vis inte är lika charmig som det där smattrande regnet. Ljudet höjer det hela till en annan dimension. Åtminstone såhär års, när man hoppas att slippa se snö ännu i ganska många månader.

Framåt kvällen hittade ändå solen tillbaka och när jag blickar ut genom vardagsrumsfönstret över garagetaket är det ett otroligt ljus just nu. Molnen är lätt rosafärgade, samtidigt som det är mer grå-lila moln där bakom... Det går ju omöjligt att beskriva med ord egentligen.Och nu är det final i Körslaget. Jag har röstat på Kalle Moraeus förstås. Team Picasso borde inte ha någon som helst chans, de hade ett sådant överjävligt slut på framförandet av "Over the hills..." så jag kan inte förstå att de lyckades. De var urusla i avslutet av operalåten redan förra veckan och borde inte kunnat göra ett sämre avslut, men de kunde alltså det.

Nä, heja Moraeus!1 Maj 2010  | Journalanteckning | 3 kommentarer
Håller med, hatar slaskperioden! Däremot slapp vi tackochlov den iår, nu försvann det mesta vattnet rätt snabbt så det har inte varit fler än kanske 5-6 dagar man behövt dra på sig gummistövlarna. Och vad är det för fel med hur snön liksom smyger sig på så där stillsamt fint? Kanske inte vad man längtar efter just nu, men baktala inte snön för det! =O Ja det märks att du försöker bli bättre på kommentarer, du är jätteduktig! XD Och ja, tydligen är klädkoden svarta byxor (fick låna från lillebror) och HELsvarta skor så mina converse "fick duga för idag" men efter lunchen snodde jag ett par fula skor från mamma. Kände mig som en vandrande reklampelare för familjens garderober =P Och jag trivs, har ju itne gjort så mycket men det känns lovande och jag tror det blir ännu bättre sen när jag lärt mig mer också =D

Webbplats: http://sikorka.blogg.se
Skrivet av Ellis den 3 Maj 2010 18:11
Mars-april, eller i alla fall april, kan vara jättefina här. I år inte så mycket dock, eller inte som förra året och flera år innan dess i alla fall. November däremot inte. ;D Men då finns det å andra sidan inget att vara vemodig över för min del, så jag tillhör också dem som inte tycker lika illa om november som många tycks göra.
Skrivet av Elisabeth den 2 Maj 2010 20:13
Usch, ja jag tycker inte heller om perioden där efter januari... :( November är bra, då blir det snart jul. ;)

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 1 Maj 2010 23:03
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida