Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


6 juinDet blev en mellandag i flyttstädningen idag. Ganska skönt tycker jag, även om det i slutändan betyder att det blir mer att göra kommande dagarn. Men men. Vi hämtade åtminstone ett (sista) lass kartonger idag när vi var och handlade, och jag har fått upp en taklampa i mitt rum här nu. Det har saknats några gånger.

Det var ju några dagar sedan jag skrev här nu igen, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det har inte hänt så mycket. Städat några timmar, räknar ner lektionerna i skolan, sitter i bilen och läser eller går en vända till kyrkogården medan jag väntar på att mamma ska sluta jobba - för hon har börjat jobba ett par timmar om dagen igen så nu blir det samåkning och väntan.

Sitter ute lite nu och då och njuter av sommargrönskan och ser kattorna leka i trädgården. Men det har blåst lite mycket och varit halvmolnigt på sistone så det har inte blivit så mycket som jag skulle ha velat...


Planerar att packa ner min tv lite senare, för jag fick den inte att fungera utan antennkabel här, och jag vågar mig inte på någon ominstallering bara för att hitta den sabla videokanalen heller (skulle bara ha den till att se på vhs/dvd eftersom vi inte har någon extra tv-box här och det kändes extremt onödigt att skaffa när jag bara ska bo här över sommaren och det kommer bli mindre att se på tv under den tiden iallafall).
Då får jag lite mer plats och kan förhoppningsvis få lite mer reda i oredan iallafall. Det behövs. Det står kartonger och saker överallt!

6 Juni 2010  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida