Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Student & ombakad student.Ja, igår var det studentfirande för lillasyster i den stora fula dumma läskiga huvudstaden. Fast i en mer idyllisk förort, som tur är.
06:22 gick tåget hemifrån, 23:38 var jag åter på hemmastationen och 23:59 lade jag huvudet på kudden för att sova väldigt kort därefter.

Däremellan sprang syster och alla andra studenter ut från skolan och vi stod där med plakat och kamera. Jag hade med mig en studentgiraff att hänga kring halsen. Sedan tog Veronicas pojkvän med sig bilnyckeln på studentflaket så vi hade lite sjå att komma åter till deras hus, men vi kom dit tillslut.

Medan syster och M studentflakade sig några timmar förberedde vi andra maten till mottagningen och sedan drack jag ett litet plastglas med champagne lite för fort för att det var en spricka i det och blev sådär lagom tipsy eftersom jag inte ätit sedan jag satt på tåget.
Men sedan höll jag mig till mat, supergod baguette och alkoholfri cola ;)
Och provsmakade passionsfrukt!

Jag har varit dålig på det där med att testa nya matsaker det här året. Men en ny sak kan jag iallafall pricka av nu.
Har tänkt köpa avocado flera gånger på sistone också, men det har inte blivit av ännu. Inte att testa ugnsrostad zuchini och aubergine heller.. Men det hinns väl det med.

Det blev kort och intensivt, syster hade förstås fullt upp med alla gäster så vi fick ingen direkt egentid men det var rätt beslut att åka även om staden som sådan och den där biten med att vistas så mycket bland människor jag faktiskt inte känner (medan vi väntade på syster) tärde en aning.
Förhoppningsvis får jag lite mer tid med henne i höst när jag ska ner och se LW...

Bilder kommer förövrigt dyka upp på fb inom kort. Kanske kommer det några bilder i blogspot-bloggen imorgon eller nån annan dag framöver också.


10 Juni 2010  | Fjärilsfladder | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida