Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


14 juin 2010Det går verkligen inte bra med mina uppdateringar här dessa dagar. Förhoppningsvis blir det lite bättre när lägenheten är färdigstädad och besiktigad. Vilket innebär torsdag eftermiddag.

Just nu panikar jag över betyget som inte kom med posten idag. Om det inte kommer imorgon måste jag börja jaga runt efter folk på rektorsexpeditionen för jag måste ju få iväg det med posten så det är framme den 21 på Antagningen.

Och så panikar jag över den nedra soffan som just nu har två intressenter, men hur seriösa de är vågar jag inte uttala mig om. Den första är den som hörde av sig bara en stund efter att annonsen blivit publicerad.
Den andra hade skickat mail igår men ville ha en soffa som var i absolut nyskick så ja.. återstår att se om hon vill ha den.
Efter all trådklippning tycker jag iallafall att soffan ser nästintill perfekt ut..

Det vore inte jättekul att behöva frakta soffan hem till mamma för att ingen vill köpa den, dels för utrymmet som är begränsat till max nu när hela mitt flyttlass är instuffat här. Sedan vill jag ju inte ha en soffa i källaren när jag behöver pengarna heller.


Gah!
Jag önskar att saker och ting kunde börja gå min väg nu. Så stora krav har jag väl inte som önskar mig en såld soffa och ett betygspapper liksom?Just ja. Jag fick ett paket från hm i brevlådan idag. Antar att min tur gick till det, jag har ju fortfarande ingen giltig legitimation, så jag var lite bekymrad över om det skulle hamna på posten och de skulle vägra lämna ut det för det.. Fast turen tog slut lika snabbt när jag inte kunde ha ett av de tre plaggen. Men men. Två nya plagg är bättre än inga ;)

Ett av dem går förhoppningsvis att skåda på bilden högst upp i detta inlägg..
14 Juni 2010  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida