Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Nytt försök...

Hejsan !

Har lite problem med datan. Igår la Internet av helt och hållet. Är det värmen eller datan som har strul? Funkade igen i morse. Har inte blivit mycket sömn i natt. Bra trött i ögat idag!

Stallde klockan på ringning idag. Alexandra har konfirmations lektioner och sen vi övriga skulle till stranden. Åkte inom Östras bröd och köpte bagetter. Jaja ska inte lägga på mig som förra året... Hoppas inte! Men bagetter är ju bara så gott på stranden. Jennifer hade en kompis med sig.

När vi kom till stranden så var vi nästan först. Var ett par Norska turister också. Oj vilken skilnad på sen och tidig semester. Sen semester får man knappt någon parkering kl.10 och nu var det tomt.

Tog mitt första dopp idag för i år i Sverige.  Lite kallt var det till en början. Men så underbart det är med dessa morgon dopp. Klart vatten !

Tims mamma kör rally på stranden och håller stranden ren. Efter doppet var det gott med frukost. Räkbagutte.

Räkbagutte på Östras för 39.90kr. Blir dyrt i längden . Hmmm

Sen efter frukosten började strand gästena droppa in. En av den var Bengan. Tränare för landslaget i Handboll.

Sen hade vi en lustig figur framför oss. Han jobbade som polis i Halmstad. Men snacket Jisses. Var är sekretessen? Alla på stranden fick höra att han solade nu med faktor 6 och snart med jordnödsolja. På lördag skulle han festa järnet. Hade tre veckors semester.

Riktigt varmt idag så det blev 4 doppningar. Med ungarna i vattnet blev det "dränkningar" Men det var riktigt skönt.Ringde en barndoms vän när jag låg på stranden. Milen gör att vi håller på att tappa kontakten tråkigt. Sen klockan 16 kom Syrran och Janne till stranden. (De jobbar)

Sen när vi kommer upp på land så somnar Janne och jag. Jag är helt färdig. Behöver semester haha. Klockan 17.30 ger vi oss. Dags att åka hem och se hur mycket man har bränt sig. Har haft faktor 15 idag. Fast jag har solat solarium , varit till Turkiet och beta karoten så är det ett måste. Jag är albino i mig själv.

Lite fler bilar på parkeringen när vi ska hem. Syster yster har parkerat brevid oss. När vi åker hemåt kommer vi på att det är löning och vi har "glömt" att beställa pizza. Gott! Undra varför man rullar fram?

Campino på Furet svarar inte när vi ringer. Så det får bli Kärlekens pizzeria i stället med hemkörning.Beställer en familje pizza och delar på tre. Tar 30 min så står de på dörren.

Alexandra får en egen när hon kommer hem. Så mysigt att sitta i trädgården och äta. Det är sommar!

Just nu håller kidda på att tvätta bilen med högtrycks tvätten. Råkade tyvärr ha en ruta öppen haha. Kidda kom infarande här och letade efter bil nykel. Försökte slänga på honom rengöring medel så han kunde skrubba samtidigt som han torkade haha. Men han hade så bråttom ut.

Kvällens planer är att tvätta och vattna trädgården.

Vi var ju så duktiga igår och tog upp potatisen.

Jag planterade Jennifers Solros i kruka. Jennifer har varje år sen hon var lite planterat solroser. Men varje år är det en fotboll som bryter sönder blommorna. Så i år blev det bara smultron i kruka. Men så kommer Janne och köper till henne en solros. Han är väl för go !

De var allt för idag. I morgon är en ny dag med nya bekymmer. Ha det bra . KRAM

28 Juni 2010  | semester 2010 | 1 kommentar
Fin lång strand! Själv kommer jag väl i sjön fram i slutet på augusti (om värmen håller i sig). Och då blir det nog i nån sunkig insjö :) Måste vara över 25 grader innan jag går i, hehe. Solrosfröna blir ju prima foder till vinterfåglarna sen! ;)
Skrivet av Ari den 28 Juni 2010 23:13
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida