Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Frösakull...

 Hejsan !

Igår kväll så frågade Jennifer mig var katten är.(Inne katt) Han brukar alltid vara där vi är. Hittade inte honom någonstans. Klockan var 24. Vi gick ut och letade. Jennifer med sin super hörsel hörde honom direkt. Långt ifrån vårat hus. Trodde hon skojade. Det kom en gammal volvo som drog i avgasarröret i väg guppet med en smäll. Och Jennifer säger jag hör honom. (Gizmo har halsband med 4 pinglor på) Va öh säger jag bara och följer med. Katten står mitt på Frennapsvägen ! Tror han blev mer rädd för oss en bilen. Men jisses vilken tur att han inte blev överkörd.

Sen imorse ringde klockan 8. Alexandra har lektion och vi andra ska till stranden. Idag har vi många barn som ska med Sandra , Frida och Tilde. Kidda ska åka inlines dit.(får inte plats i bilen) När vi kommer till stranden så är det några som redan har kommit. Tim & Paulines mamma kommer med Fyrhjulingen och vi pratar lita med henne. Hon är ju för go! Havet var lika fint idag som igår. Morgon doppet är helt underbart!

Ungarna skötte sig jättebra på stranden. Rull rulle. 

Sen kom Familjen Karlsson och gjorde oss sällskap. Trevligt. Stefan fyllde år idag så vi bjöd honom på glass. Tiden gick fort. Familjen Karlsson hinner packa ihop och vi är kvar. Klockan 16 tycker vi att det börjar bli dags att åka hem. Ungarna var en sväng till Tylösand. När de kommer tillbaka blöder en av flickorna. Ett sår på benet. Har tyvärr bara vatten och papper att erbjuda. Men vi packar ihop och åker hem.

Kidda är så snäll och åker inlines hem. Han såg ett råddjur på vägen. Tur att det inte var en älg haha

När vi kommer hem så packar vi upp, duschar och äter. Värmen tar musten ur en. Kidda var bra trött när han kom hem. Är väl ca 1 mil till Frösakull. och sen ska han hem också.

Ikväll ska Tilde sova över här. Har vattnat trädgården. Vet inte om vi ska packa strand väskan för imorgon. De ska ev. bli regn. Kidda och Stefan ska iväg och fiska. Ringde till Tjejerna som var med till stranden och hörde läget. Tvillingarna har bränt sig rejält rygg och armar. Aj aj Såret var dock bättre.

Ny dag i morgon med nya bekymmer.Ha det bra. KRAM 

29 Juni 2010  | semester 2010 | 2 kommentarer
Härligt med stranden!! Tyvärr har jag inte varit där en enda gång ännu då jag jobbat:S hoppas på fint väder några av mina lediga dagar i sommar iallafall;) tack för receptet på drinken, ska testas i helgen!!

Webbplats: http://emma85.blogg.se
Skrivet av Emma den 30 Juni 2010 14:00
Oops! Vilken tur att ni hittade Gizmo! Härliga strand bilder, Katja! Du har aldrig funderat på att plåta för ngn resekatalog? ;-)
Skrivet av Nina den 29 Juni 2010 22:03
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida