Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Chocka kroppen....

Hejsan !

Har varit hemma med barnen. Lagat mat och städat. Jennifer hade avslutning med Friidrotten idag. Och jag trodde att Kidda skulle följa med. Men han glömde tiden och hade fullt upp med sitt fiskande. Så jag fick följa med. Var lite irriterad över att jag inte skulle klara det. Min rygg fixar inte detta!!!!

När vi var där blev vi in delade i lag. Och det blev stafetter med hinder bana. Kände direkt att jisses hur ska detta gå? Bara till att vara med och gilla läget. Det var jobbigt men det fick. När vi gjorde krabban så trodde jag handleden gick av. (Men det var inte bara jag som trodde det.)

Sen kom kidda tack och lov men inte för att lösa av mig...utan för att jämna ut lagen. Han streckte sig i ljumskarna..

Det var kul men jag hoppade av när det var testa reaktions förmågan. Man skulle ligga på rygg. När tränaren klappade händerna så skulle man upp och springa till strecket. 

En rolig lek... som heter familjen. Man sitter i två lag och alla får namn som Mamma, pappa, lisa , lillebror , Farmor, farfar = familj. Tränaren läser upp en saga. När hon säger familjen ska alla upp och springa ett varv. Farfar skulle en i varje lag upp och springa osv. Sagan kunde gå... Familjen svensson skulle på semester. Pappa och farfar packade bilen. Lillebror frågade om hamstern fick följa med. Mamma sa att hamstern skulle stanna hemma. Familjen åkte iväg ....

Gud vad alla sprang. Sen en annan lek... Med tre streck 5m mellan varje. sträcken hette Gurka , tomat och senap. Man skulle blunda och springa(titta) när hon sa ordet till strecket.Strecket skulle vara mellan benen. Den som kom sist åkte ut. Gud vad svårt det var och hålla koll på vart man skulle...Och trött blev man. Sen vände det håll och då blev det helt snurrigt...

Elit flick lägret var samtidigt. Och Ola skulle uppträda. Fick höra VM- Tutan live. Ingen hit ! Träffade Maria: Satus kompis. Sa Hej men hon kände inte igen mig först. Sen sa hon det är du ifrån Vallås ! Ja jag bodde granne med satu 5år för 10år sedan. Nu bor vi båda på Furet.

När vi kom hem var jag riktigt glad. Jag klarade det ! När Alexandra sa att hon skulle ut och springa så sa jag att -Jag följer med! Observera jag springer inte! men nu fick jag för mig att jag skulle med. Till en början gick det bra men sen pallade jag inte mer. Fixade inte andningen. Ryggen var det inga konstigheter med. Attans jag som ville så! Men jag ska fixa det! Nu är det ju inte ryggen som tar imot utan bara dålig kondis.

Alexandra skrattade gott. Men hon har ju tränat bara till några månader tillbaka.

Okej imorgon en ny dag och nya bekymmer. KRAM

30 Juni 2010  | semester 2010 | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida