Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


WDS i Danmark

Iår blev det lite annorlunda midsommarfirande. Två dagar med utställning stod på schemat, varav den ena på Världsvinnarutställningen i Herning, Danmark. Joanna och Carina med Fellow hämtade upp Taurus och mig på midsommaraftons morgon för färd mot Jylland. Större delen av midsommarafton spenderades i bilen, annorlunda om något...! Resan gick hur bra som helst och väl framme på campingen mötte vi upp familjen Svensson med Ghea och Tessa och så Exit med familj för traditionellt midsommarfirande! Sill och potatis och jordgubbstårta :-) MUMS!

Första utställningsdagen var Danska Schnauzer och Pinscherklubbens utställning. Visade sig vara en utomhusutställning, överraskning:-) Hihi...men efter en väldigt kylig morgon så tog sig vädret framåt dagen så det gick fint det också. Taurus ställdes i öppenklassen, tänkte att vi skulle komma hem med ett cert och ett danskt championat...hmm...just det, så  blev det inte. MEN snyggingen Fellow lyckades med just det! Cert och danskt championat till honom, vilket också resulterade i nordisk champion eftersom han redan är svensk och norsk :-) JIPPIE!!! Pappa Taurus är väldigt stolt!! Taurus blev fyra i öppenklassen.

Kvällen spenderades med promenad på stranden, (Taurus simmade å simmade å simmade) grillning och diskning av diskberget som av någon oförklarlig anledning växt upp på bänken....

Utställningsdag 2 var världsvinnarutställningen! Taurus tyckte livet var allmänt trist och visade sig inte från sin bästa sida :-( Så inget cert eller championat idag heller...Vinnare av världsvinnartiteln blev en tysk hane, med de mörkaste tantecken jag sett, och en finsk röd tik. Tvåa bakom den vinnande hanen kom Fellow!! Å eftersom tysken redan var internationell champion så åkte Fellow med matte Carina hem med ett CACIB :-), förutom certet och det danska championatet från lördagen. Vilken helg!!! Därefter väntade lite köande hos veterinären och avmaskningen innan vi for tillbaka mot Sverige. Vilken skojig resa!! Tack för trevligt sällskap allihopa!!

Lille Totti är ännu inte rabiesvaccinerad så han fick snällt stanna kvar i Sverige. Han firade istället midsommar med mamma, pappa, mormor och kusinerna. Misstänker starkt att han blev ordentligt ompysslad. Ringde mormor på lördagkvällen när de andra åkt hem och Totti och mormor var ensamma kvar, då hade han däckat ute på gräsmattan! Det är jobbigt med midsommar :-)

Igår jobbade matte och vovvarna var hos mamma och hade fått följa med till Orranäsasjön för lite bad! Tror kanske att det bara var Taurus som uppskattade själva badandet men springa i skogen gillar även den andra. Idag är det omvända roller. Mamma jobbar och jag är hundvakt. Vi skippar badandet tror jag och åker på agility-uppvisning istället :-)

 

1 Juli 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida