Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Shopping, lunch och städning..

Hejsan ! Jag , Jennifer och Kidda hade bra time work idag när vi shoppade på stan. Det gick som på räls. Sen gick vi till Blue thai och åt lunch. Träffade en gammal vän som vi inte har sett på länge. Ändå bor vi nästan grannar.... Han lovade att komma inom någon dag med familjen sin. Lustigt att man träffar många på sommaren. Vintern är det helt dött.

Efter att vi hade ätit färdigt skulle vi gå och hämta Alexandras konfirmations present som vi lagt undan på Hallbergs guld. Sen Skulle vi möta upp Alexandra på stan. Hon ville också ha en ny sommar klänning. Gick runt i affärer i 2 h och inget var bra. Suck! Träffade Satu och Bella. Pratade lite med dem medans Alexandra sprang runt. Till slut hittade hon en klänning på MQ. Sen skulle hon luncha med en kompis vid pasta vagnen och vi åkte hem.Mycket folk på stan.

 Jennifer åkte till en kompis. När vi kommer hem kommer värmen. Det blir riktigt varmt. Jag lägger mig i trädgården och solar(Kan ju inte skriva sover)

Ungarna kommer hem och vi äter lite kvällsmat. Sen är det bara till att ta itur med lite måsten. Morfar kommer i morgon och det ska handlas och städas. Ska även handla till konfirmationen. Efterrätt och dricka. Har beställt smörgås tårta på östras. Har varit dålig ikväll på att ta bilder. Glömde bort det helt. HAllandsposten var ute med luftballongen och Ica Maxi har flygande reklam. Smart! Än så länge är det väl gratis att ha det i luften tror jag...

Har även varit duktig och städat min garderob. Hade stickade tröjor kvar sen vinter/våren. Fram med shorts och kjolar i stället. Sen är det lättare att hitta.

Det var allt från idag . Ha det bra och vi ses. KRAM

2 Juli 2010  | semester 2010 | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida