Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


2 dagars i Karlskrona

Härligt att det har blivit sommar på riktigt!! Däremot känns det inte helt sunt att springa agilitylopp i 30 gradig värme :-) Men det har vi gjort, Taurus och jag, i två dar. Lördagen började med ett agilitylopp, där jag inte lyckades väcka hunden ur hans värmekoma...han gjorde typ ingenting! Blää... Matte bröt och bar ut hunden. Vila och mycket vatten, både i och på hunden, innan det var dags för hopploppet. Nu så vaknade även Taurus till liv. Tyvärr blev vi diskade tidigt i loppet men vi öste på ändån och i mål kom vi även om vi hade blivit diskade flera gånger om. Näst sista hindret var slalomet, vår stora favortit! NOT!! Taurus tänkte att han kunde skippa det och springa i mål ändån. Det tycket inte matte, Taurus fick snällt gå slalomet och hoppa sista hindret innan han fick superbelöning- kamp med nya leksaken och korv! Mycket beröm och lek med förhoppning att hunden skulle minnas att det var värt att kämpa sig runt banan dan efter också.

Hmm...vet inte om det funkade så bra men första loppet kom vi faktiskt runt utan att diska oss, 33 fel blev dock resultatet - inte så där väldigt lysande...Men ska man se det positivt så har vi faktiskt gått runt flera lopp denna säsongen tillskillnad från förra då Taurus mestadels sprang utanför banan....Det går åt rätt håll...?

Sista loppet för dagen var han dock tillbaka i sina gamla vanor från förra säsongen...Började lite seg men kom igång och sprang jättefint till nån gång mot slutet då han kom ut ifrån en tunnel och bestämde sig för att nu fick det vara nog, sprang av banan och bort och kissade på nån intressant fläck vid sidan av banan. AAARRRHHHH!!! Varför gör han så...? Han var ju på gång? Sprang jättefint men sen bara skiter han i det å hittar på nåt annat....Taurus blev buren tillbaka till buren och så fick Totti komma ut och leka med belöningen istället! Blää..vilken trist avslutning!

Lilleman har alltså också varit med, han uppför sig som om han inte gjort annat än traska runt på agilitytävlingar. Inga bekymmer med den hunden inte. Händer det inget spännande går han och lägger sig och sover, han har inte ens protesterat när jag lyft ur Taurus när det är dags för honom att köra. "Jag sitter här och gnager lite på leksaken så länge" verkar han tänka. Men tar man ut honom ur komposthagen då är det full rulle...! Men frågar man Totti vad som var det bästa idag så skulle han nog svara att rejsa hos mormor i stugan :-) Hade lånat hennes bil i helgen så när det var färdigtävlat åkte vi för att lämna tillbaka den, å där finns en TRÄDGÅRD! Kan man ha det bättre...? Runt, runt, runt med en gammal fotboll i munnen...Härligt! Även Taurus hittade lite krafter nånstans och for runt med den lille :-) Även kusinernas hund bjöds in till lek men han satt bara och tittade på knasbollarna!

4 Juli 2010  | agility | 1 kommentar
Blä Taurus! Ni hade ju vänt på trenden! Fast å andra sidan så kom ni i alla fall runt ett lopp. Men vi vet ju att han kan så mycket bättre! Fy för skruttiga pinscherhanar! ;) Tänk vad roligt du kommer att få med Totti när han blir äldre Annika! Min lillplutt är inte rolig att ta med på tävlingar nu när han fattat hur roligt alla har inne på agilityplanen. Jag hoppas att det växer bort . . . Vad har ni mer för tävlingar inplanerade?

Webbplats: http://www.pinscherpojkarna.se
Skrivet av Josefin den 7 Juli 2010 14:28
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida