Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


tillbaka...

Matte har spenderat en vecka på scoutläger, därav lite dåligt med uppdateringar i bloggen.

Köping och Mälarpinschern

Helgen innan jag for på läger var det dock hundaktiviteter som gällde, utställning i Köping och så skulle det bli premiär för mig på Mälarpinschern. Taurus har varit med förr men det skulle bli första gången för matte :-)

Åkte dit med Joanna och Haze, samt Sara med lilla pudeln Coco. Väldigt gulligt, en svart pinscher och en svart pudel i ena buren och så en röd pinscher med en brun pudel i den andra. Viktigt att det färgmatchar :-) Campingstuga i Hallstahammar var bokad och på samma camping bodde också Tessa med familj och Exit med familj, så självklart blev det grillning på kvällen!

På lördagen var det internationell utställning i Köping och Taurus placerade sig som 3:e bästa hane. Inget CACIB denna gången heller alltså... Haze gick det (som vanligt :-) bra för, BIM och ytterligare ett cert till den lilla damen.

På kvällen började det regna och vi fick rapporter hemifrån om kraftigt regn på väg mot oss...regnade hela natten och en bit in på söndagen men sen blev det faktiskt uppehåll även om det var kallt och fuktigt. Inget optimalt utställningsväder, men man får väl vara tacksam att det inte är en pälshund man ska ställa. Taurus skötte sig så fint så! Var jätteroligt att ställa honom!! Travade fint och stod stilla :-) Tyvärr blev vi oplacerade i championklassen...men vi fick vara med i uppfödargrupp också tillsammans med sonen Fellow och brorsonen Hilton (som också blev BIM Junior och 2:a bästa hane, Hejja Hilton!!!). De snygga grabbarna blev bästa uppfödargrupp!!! Tjoho! Kul!

Rolig helg var det iallafall och vi ser redan fram emot nästa äventyr, när nu det blir...

Sen blev det hem och vända, byta väska och lämna hundarna hos mamma innan jag åkte till Karlskrona för en vecka i tält :-) Hundarna har enligt uppgift sköt sig riktigt bra. Totti har sysselsatt sig med att springa i grannarnas trädgård i mellanåt - inte uppskattat men annars inte några klagomål. Tränat lite agility hade de också fått göra :-) Nu har vi i utbyte haft mammas hundar här i två dagar när hon har jobbat. Tjänster och gentjänster! Mest har vi slappat men i mån blir det nog lite agility...

2 Augusti 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida