Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


lugnt och skönt

Inte gör vi många knop här inte...men jag tror att alla, både den tvåbente och de fyrbenta. är rätt så nöjda med livet ändå :-) Denna veckan har hundbeståndet utökats med mammas två, ett par dagar när hon jobbat. Totti har varit nöjd över detta, gott om lekkompisar! Taurus har tyckt att det varit lite jobbigare och varit nöjdast när de åkt hem igen :-)

Igår blev det paddling med några kompisar. Totti fick följa med, premiär för honom i kanot. Skulle blivit å-paddling från början, men det var väldigt ont om vatten så vi drog till havet istället. La i vid Ljungnäs och paddlade ut en bit, nån pekade på en ö å sa "dit paddlar vi". Å så gjorde vi, bra val av ö med en liten strand där vi låg några timmar. Fikade och badade. Sämre kan man ha det!! Paddla tyckte ulltussen var spännande, i en kvart eller så iallafall, sen tröttna han på att spana efter de andra kanoterna och sjöfåglarna och gick la sig och sov en stund med fikakorgen som huvudkudde. Lilla söta hunden :-) Timmarna på ön spenderade han med att vada runt i vattnet (simma ville han inte alls idag) tigga fika och ta tag i ett gammalt intresse som jag trodde vi slutat med...nämligen leta döda fåglar. Blää...Han nöjer sig ju inte med att bara leta reda på dem, det ska provsmakas på allt också...Isch vad äckligt!

Den härliga dagen avslutades hemma hos syrran med grillning. En och annan smakbit hamnade på nåt oförklarligt sätt hos båda vovvarna också. Alla nöjda och glada!

 

Totti mitt på fikabordet :-)

Strandfynd :-) Tack och lov fanns det annat än halvruttna fåglar att leka med. Roligast för dagen (för hunden iallafall) var när alla tvåbenta lämnat fikafilten obevakad och han kunde springa därifrån med en påse bullar i munnen. Lycklig hund!

 

6 Augusti 2010  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida