Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


18 september 2010Jag förstår inte var skrivlusten tagit vägen. Eller jo, kanske vet jag det. Men i vilket fall. Tre inlägg på en halv månad är ju riktigt uselt! Inte ser statistiken mycket bättre ut vid mitt andra tillhåll heller.

Jag förstår inte varför jag fortsätter läsa om valet heller, jag röstade redan förra helgen utan ett uns tvivel på att jag röstade rätt, och blir bara mer och mer arg på all idioti och alla korkade (halv)lögner jag ramlar över. Fast å andra sidan finns det ingen bortre gräns för hur mycket man kan sätta sig in i, anser jag.

Det ska bli väldigt skönt att få valet avklarat iallafall, sedan kan jag gräva ner mig i nästan fyra år till - förhoppningsvis.


Men det största "jag förstår inte varför" är det som handlar om sömn. Jag går och lägger mig sanslöst tidigt (för att vara mig) och vaknar sanslöst tidigt (för att vara mig) dessa dagar. Waffö då?
Det är liksom inget medvetet beslut, jag vaknar mellan åtta och nio oavsett vad och orkar inte läsa mer än några sidor på kvällen och släcker lampan lååångt före midnatt. Har jag försökt lägga mig i tid förut så har jag legat och snurrat halva natten utan att kunna somna...


Hmm. Vad mer?
Det har varit regnväder de senaste dagarna. Till och från. Ibland blåser molnen bort och så blir det blå himmel och solsken en stund. Sedan ramlar de mörkblå molnen fram över himlen och snuddar nästan vid grantopparna i horisonten. Mycket knepigt. Men ganska skönt med höstrusk. Man kan tända ljus tidigare då! :)


18 September 2010  | Journalanteckning | 1 kommentar
Jag gör likadant med valet, trots att jag VET att jag bara blir arg. Däremot undviker jag debatterna (speciellt om Maud Olofsson är med! Fy vad taskig jag känner mig, men jag tål henne verkligen inte.), för skulle jag se dessa skulle det garanterat börja pysa rök ur öronen på mig. Minst!
Skrivet av Elisabeth den 18 September 2010 17:40
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida