Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


Fiskfärs med paprika – hollandaise

4 – 6 port.

400 g färsk eller fryst fiskfile´
1½ tsk salt
1 krm vitpeppar
1msk potatismjöl
3 ägg
3dl grädde
1 dl mjöl
Ugn 175
Garnering: räkor, citronmeliss
Sås: 1 röd paprika, vatten, 1 påse hollandaise
Lägg fram alla ingredienserna i köket så att de får rumstemp.
Skär fisken i mindre bitar.

Lägg i fisken i matberedaren tillsammans med salt, peppar, potatismjöl och
ägg.

Sätt igång maskinen och späd samtidigt med grädde och mjölk. Kör tills
smeten är slät och porös, ca 2 minuter.

Lägg smeten i en väl smord bröad form som rymmer ca 1½ L. Jämna till ytan
och täck formen med folie. Grädda i ugnen i ca 60 minuter. Låt färsen stå
ca 10 minuter innan den stjälps upp.

Servera med pressad eller kokt potatis och kokta grönsaker.

       
17 Januari 2007  | Mat & Sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida