Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Ny motivation

En liten rosett kan göra mycket för lusten att träna och tävla. Fy vad tråkigt att det är att vi inte har nån tävling kvar det här året, nu är tävlingssäsongen slut :-( Vi som hade kommit igång...Men träna kan man ju göra iallafall!

Varit riktigt flitig med träningen denna veckan (för att vara jag iallafall). I onsdags blev det slalom och staket träning och i torsdags lite kontaktfält å så passade vi på att köra på en bana som var uppbyggd. Kul bana, mycket spring i börja och mycket sväng på slutet. Blev en del testande och fixande innan vi fick till det. Bra träningstillfällen båda två och roligt med laddad hund. Dock kvarstår faktum att matte borde åka på kurs och lära sig styra sin hund. Vore kul med lite finlir-träning och inte bara köra allt på vilja.

Idag var det också träning, med Totti och hans polare. Självklart fick Taurus också vara med på ett hörn, men han ser rätt nöjd ut med att bara titta på också :-) Är så nöjd med min lilla ulltuss idag. Grymma raksträckor med hopphinder, långhopp och tunnel. En säck på slutet hade vi också men den behöver vi lite hjälp med fortfarande.  Sen blev det tunnlar i alla möjliga former, raka, böjda, makaroner och S...Kul sa Totti! Kul sa matte också, bra fart och framåtsug på hunden gjorde att matte hann göra vårt första framförbyte så där mitt i en kombination :-) Hittills har de bara utförts vid träning på¨ett hinder! Skoj! Efter fikat skulle vi köra liten rundbana men då fick pudeln frispel och sprang som en tok över hela planen, fick med sig en flat som trände lydnad också...hmm...jackpott för hunden, mindre roligt för matte...Paus för ulltussen och så fick Taurus köra lite istället. Å så rolig han är att träna med numera!

Höll på att glömma...vi testade muren också idag. I helgen satt vi och tittade på banbyggningen och komenterade den med "vilken fin mur vi har, kanske lite dumt att vi aldrig bär ut den på träning utan bara luftar den på tävling". Idag bar vi ut den från boden och luftade den på träning också! Första försöket klättrade Totti över den...inte riktigt rätt teknik, men på andra försöket gick det bättre :-)

Gymbollen har också åkt fram igen. Två pass för Taurus denna veckan. Ska försöka hålla i träningen denna gången så det inte blir som det brukar, flitig i några veckor och sen dör det ut. Matte fick till och med lite lust att ut och springa härom kvällen! Jisses! Hur ofta händer det? Som tur var gick det snabbt över, har man väl hamnat i soffan så ska det mycket till innan man tar sig ur den :-) Men, men...kanske, kanske kan vi ta tag i löpträningen också...typ imån...eller..? får väl se...Något som är säkert är iallafall att det blir sovmorgon i morgon innan vi gör något annat! Länge sedan sist...Tror också att vi ska fixa till pudelns höstfrisyr och ge Taurus ett sympati-bad :-)

2 Oktober 2010  | agility | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida