Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


8 octobre 2010Igår hämtade vi ut ljuspaketet från PL. Det blev ingen stor beställning denna gång med tanke på min begränsade ekonomi, men jag passade på att beställa ängeln Serenity som jag blev förälskad i vid första syn (kan man verkligen säga så? jag kommer inte på något vettigare uttryck så det får duga iaf) då den dök upp för ett antal säsonger sedan. Nu i september firade PL sju år i Sverige och den fanns med i ett specialblad med lägre priser. Den är så fin, och kommer få samsas med Bronsängeln jag har sedan tidigare. Bara jag får ett eget bo nån himla gång... just nu får den stå på vardagsrumsbordet i röran av mina och mammas ljusstakar och min dator och dricksglas och lypsyl och tuggummipåse och fjärrkontroller hit och dit.. så blir det inte på mitt eget bord...


Idag har jag en sådan dag då det spelat roll att jag inte har en egen bostad. Jag har haft ganska många på sistone egentligen, men idag har varit den mest påtagliga. Jag längtar så innerligt efter att ha alla mina saker omkring mig (istället för nerpackade i en massa kartonger), jag vill höstpyssla och ta fram alla fina ljusstakar som passar in med säsongen. Mina höstlöv tex, som gjorde sig så utomordentligt bra på mitt vardagsrum förra året... Och jag vill, som jag skrev häromdan, ha mina egna möbler. Vill sätta upp min fina string-hylla som jag köpte för snart ett år sedan men fortfarande ligger nedpackad i sina kartonger... Vill ha mitt egna, bara.


Läste ut månadens femte bok igår, började på den sjätte idag. Men nu blir det tjockare böcker och längre tid mellan utläsningarna.. Har ju läst fyra böcker i rad av Martina Haag nu. Otroligt snabb- och lättlästa, och bra. Och roliga. Ja, åtminstone krönikorna. Jag vet inte om hon gett ut något mer, men jag lär med stor sannolikhet läsa mer av henne om det finns eller när det kommer ut nytt i framtiden!


8 Oktober 2010  | Journalanteckning | 1 kommentar
Åh, höstlöven! dem är så fina! Mina ligger också nerpackade för tillfället. :(

Webbplats: http://lenasbokblogg.wordpress.com
Skrivet av Lena (yrestyre) den 9 Oktober 2010 10:31
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida