Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2024)
>>


KALOPS




Ingredienser
600 gram nötkött

1 msk smör

2 st gul lök(ar)

3 st morot/morötter

1 bit(ar) selleri

10 st kryddpepparkorn

2 st lagerblad

1 tärning(ar) oxbuljong, mörk

5 dl vatten

salt

peppar

Maizena redning för bruna såser

potatis(ar)

rödbetor

1,5 dl konserverade röda kidneybönor

Tillagning
1. Bryn köttbitarna gyllenbruna. Skär grönsakerna i bitar och låt dem bryna med i någon minut.

2. Slå på vatten så allt täcks. Tillsätt buljong, lagerblad och låt allt koka tills köttet är mört, ungefär 1,5 timme. Rör ned maizenaredningen, avsköljda bönor och smaka av med salt och peppar.

Familjetips! Minska eventuellt på lagerbladsmängden och ta färre kryddpepparkorn för en mildare smak
11 November 2010  | Meny Mat och Bak recept | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Bo Ask                                             Skaffa en gratis hemsida