Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


små änglar till hundar

Börjar med ett ge veckan ros till mina två underbara vovvar (inte för att de är läskunninga, men jag ska ha lite högläsning för dem sen...) Veckan började nämligen med att deras matte åkte på en släng av kräksjuka. Usch och blä och fyy!!! Inte nog med att det är riktigt äckligt att kräkas hela tiden man blir ju helt orkeslös. Var helt däckad under ett dygn där innan det gick bra att börja äta lite och få tillbaka åtminstone liiiite energi. Men mattes fina hundar var små änglar. Nöjde sig med att ut på gården å kissa lite och sen in igen. Lekte lite med varandra men sov mest. I onsdags kväll däremot när vi vilat oss i två dar, då hade matte att göra när vi skulle ut å gå! Det var då jag friskförklarade mig själv. Klarar man av en timmes promenad med två galna hundar som inte gjort någonting på två dar- då är man redo för verkligheten igen :-)

Tyvärr missade vi tisdagspromenaden denna veckan, matte var absolut inte i form för det. Trist, för det känns som en trevlig vinteraktivitet å det var många trevliga vovvar med mattar och hussar med förra veckan. Denna vecka får vi ta igen det istället!

Idag har vi bekantat oss med agilityhinder igen för första gången på nästan två månader! Härligt! Började med att jaga i fatt Taurus som tyckte att han skulle hälsa på mamma som stod en bit längre bort. Talade om att det inte var det vi skulle göra och bar tillbaka honom till starten. SEN....körde vi! Matte lite ringrostig och glömde bort banor och grejade. Men annars kändes det bra! Nu ska vi försöka ta oss ut till ridhuset även nästa söndag för lite träning :-) Totti var med han också men vi körde inte så mycket, spanade mest in stället och alla hundar och HÄSTAR! hihi...tror inte att ulltussen träffat så många hästar :-)

16 Januari 2011  | agility | 1 kommentar
Usch, stackare! Skönt att du är frisk nu! Finns inget värre än kräksjukan! Ja, agilityn bara måste komma igång nu. Det är bara 3 månader kvar innan Eras tänkta debut så nu jäklar gäller det att fortsätta träna kontinuerligt. Och komma i form själv!

Webbplats: http://www.nifesoj.se
Skrivet av Josefin den 18 Januari 2011 17:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida