Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Semester och födelsedag

Veckan började med att hela familjen Olsson inklusive hundar packade in sig i bilarna och for till fjälls! 12 timmar i bil och en matte som var rastlös redan innan vi kom till Orrefors...Men Taurus han är ju rutinerad, så där var det inga problem och Totti han är ju Totti- alltid cool oavsett vad matte hittar på för tokigheter. Bilresan var alltså inga bekymmer.

Idag är det tredje dagen på semestern och en alldeles speciell dag!!

HIPP HURRA TILL TAURUS!!

Han blir nämligen 6 år idag! Det firade vi med skidåkning, matte och Taurus. Oj, vad roligt det var!! Nu vet jag vad Taurus ska bli när han blir stor! Då satsar vi på en drag-karriär. Pulkan tycker han ju är så där men matte på längskidor och Taurus i lina, det är grejor det... Hade kanske varit ännu roligare om  jag faktiskt hade kunnat åka skidor men det var fantastiskt roligt ändån! 2 varv på trekilometersspåret körde vi. Å som han sprang och drog den lille vovven. Lite skeptisk var han i början, lite för mycket skidor och stavar och grejor tror jag. Men sen gick det upp för honom att vi skulle SPRINGA! Skitkul! Det blir absolut längskidor i mån också!

Totti han tror att det är himmelriket han kommit till. Visst har vi haft snö, till och med rejält med snö, även hemma i Småland men det är ingenting mot snöhögarna de har här! Å är det något han gillar den där Totti så är det snöhögar. Förstår ni vilken lycka! Flera meter höga vallar. Upp och ner och fram och tillbaka. En lättroad liten hund!

Förrutom längdskidor så sysselsätter vi oss med att dra pulka, promenera och leka i snön. Å så åker matte slalom men då får vovvarna vara kvar i stugan :-) Jo, man kan helt klart ha det sämre!

9 Februari 2011  | övrigt | 2 kommentarer
Grattis i efterskott Taurus! Låter som det blev en riktig toppendag! Ser dock fram emot eran hemkomst så vi kan dra igång lite träning...om nu kung Bore släpper oss ur sitt grepp! ;)

Webbplats: http://pinscherflickorna.bloggplatsen.se
Skrivet av Malin den 11 Februari 2011 01:02
Grattis Taurus!!! Och vilken lycka att få fira det med något man gillar!!! Nu är min stora undran - när träffas vi?

Webbplats: http://www.nifesoj.se
Skrivet av Josefin den 9 Februari 2011 23:09
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida