Taurus och Totti
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


mörkrädd blivande stjärna

Tisdagskväll innehöll som vanligt mycket hundar och mycket promenerande. Först blev det en snabbrunda med mammas vovvar innan vi (jag och mina vovvar) for till torget för tisdagspromenad. Massor av hundar som vanligt! Fantastiskt vad populärt det är att promenera. Första gången vi träffades var vi sex stycken, andra gången var vi 14 och sen har det bara blivit fler och fler. Nu senast över 40(!) hundar. Numera är vi också sponsrade med jättefina reflexvästar till alla tvåbenta, så snygga vi är då vi kommer på rad allihopa :-)

Det finns ju iallafall gott om folk att prata med och hur många olika hundar som helst av olika storlekar och raser att träna att vara nära. Å då tänker jag såklart mest på den lilla ulltussen som har liiite svårt att hålla tyst framförallt när det gäller stora hundar. Han har precis lärt sig att inte skälla på de två mastifferna och den stora colliehanen som brukar vara med. Då dyker det upp en Grand danois..puh! Dessutom passerade den oss just under det partiet i Joelskogen där två gatlyktor i rad var trasiga...Mörkt OCH en stor svart hund. Det var inte en speciellt tuff hund som kom ut i gatlyset igen. Lite (eller mycket) ovanligt att se den lilla tuffingen så spak! Kanske han är lite mörkrädd...? Svansen var dck snart uppe igen...det gick förbi en av hans valpkompisar och så var den stora otäcka hunden glömd!

Nu hoppas vi på att det faktiskt är våren som är på g, för då kanske det kan bli lite andra hundaktiviteter att skriva om än promenader. Trots att de är väldans trevliga så finns det ju en hel del som slår det! Imån hoppas vi tillexempel hinna med lite agility innan matte ska ta tag i tvättberget. Om inte annat så blir det agility på lördag! Jippi!!!

10 Mars 2011  | övrigt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Annika Olsson                                             Skaffa en gratis hemsida