Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


12 avril 2011Jag har en ledig dag, och ingenting som måste läsas in till morgondagen. Hur ofta händer det? Dessutom är jag ledig på torsdag och har knappt något att läsa till på fredag heller! Därefter blir det "påsklov" och jag åker hem för nio dagars lantluft. Eller sju och en halv åtminstone. På lördag kommer jag sitta på en buss i tio timmar, på annandag påsk blir det en halv dag på tåg.
Just nu känns det som en oändlig tid att vara ifrån staden, efter den förra hemresan hade jag egentligen kunnat stanna kvar här nu. Men bokat är bokat, och sedan kommer jag inte ha tid att åka hem något mer förrän terminen är slut. Fast först ska jag stanna här en vecka eller två och bara ta det lugnt och roa mig. Förmodligen kommer mamma inte vara borta något nästa vecka, så kattvaktsgrejen är inte aktuell, vilket är lite dumt. Det hade varit bra om det passat ihop, liksom...


Dagens planer var egentligen en tur till botaniska, eller möjligtvis IKEA för inköp av en nödvändig ny kudde. Men botaniska i regnet.. näe. IKEA ensam.. näe. Får vänta ett tag till (planen har varit ända sedan i januari att åka dit med Emma, men det har liksom inte gått att få in i kalendern ännu).
Dock blir det en fika med Tuss i Haga i eftermiddag, och så inväntar jag fortfarande besked om en eventuell kväll på ön (bäst att inte vänta sig för mycket, den där öbon är alltid så fruktansvärt upptagen med både det ena och det andra).
Imorgon kväll ska ett antal av oss i seminariegruppen "dricka öl" (varför måste det låta så trist att skriva "dricka cider"? jag dricker ju inte öl, men det låter liksom hundra gånger bättre).

På torsdag ska jag ägna mig åt roligheter som att tvätta och fixa iordning mesta möjliga inför min hemresa så jag slipper på fredag. Ifall det blir ö-tripp då istället. Och plugga pyttelite.

Rastlösheten har nått en ny nivå med vårens och solens ankomst, som kanske märks, även om solen som sagt är frånvarande idag.. Plus att jag bestämt mig för att bli bättre på att socialisera istället för att bara sitta hemma i mitt dammiga lilla rum.

Jag känner mig alltid lika malplacerad när jag umgås med människor, förhoppningsvis kan övning råda bot på det. Och så vill jag såklart lära känna fler människor bättre här i stan...:)

12 April 2011  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida