Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


30 avril 2011Sista april...
Det är alldeles vansinnigt varmt att gå ut i tunn skjorta och svart (tunn) kappa denna valborgsmässoafton, märkte jag. Men så fick det bli.
Jag inledde dagen genom att hämta ut ett klädpaket på det lilla Icat i närheten, kilade hem med det och begav mig sedan in mot stan för att inhandla en till mörk gardin (med knytning, en viktig detalj när man inte får lös gardinstången) till mitt fönster. Äntligen! Så slipper jag ha min lapptäckspläd upphängd för fönstret hela dagarna (för att det är så himla svårt att komma åt att hänga upp det när det står ett bord i vägen så då får den hellre hänga där jämt) längre. Sedan vårsolen blev tidig och varm har den hängt uppe, så jag är lite trött på det nu.

Planen är förresten att möblera om lite så jag får bättre golvytor framför fönstret nån gång också, men just nu är tiden för sådant ganska obefintlig. Att skriva det här inlägget ingick egentligen inte heller i planen, men innan jag dyker ner i kursboken som står på dagens agenda behöver jag pusta ut lite känns det som. Och mitt kära forum ligger nere sedan igår så jag har lite kliande skrivfingrar dessutom.

Efter gardinshoppingen tänkte jag göra ett försök att hitta en bok på Akademibokhandeln men det projektet misslyckades. Däremot såg jag Patrik Sjöberg som var där och signerade sin nya bok...

På hemvägen stannade jag på ICA och inhandlade äntligen en blomma till mitt lilla studentrum. Det fick bli en orange våreld till en av de fyra blomkrukor jag baxade med mig ner nu senast när jag var hemma. Jag slog till på en ask med spanska jordgubbar också. När resten av Göteborg är ute och grillar och umgås och ser kortegen ska ju jag sitta hemma bakom fördragna gardiner och plugga istället, då kan det behövas lite upmuntran.

Egentligen hade jag tänkt se kortegen också. Det är ju första valborgen i stan, men efter en riktigt dålig eftermiddag igår, som jag kanske skriver mer om senare, känner jag inte för att socialisera och vistas bland en massa människor. Jag tar igen det nästa år, kanske...


30 April 2011  | Journalanteckning | 1 kommentar
Orange våreld låter fint! Som den krukväxtoman jag är tycker jag att nya krukväxter är ett utmärkt sätt att fira på. :D Jag struntade också i kortagen. Orka trängas bland en massa folk, kändes det som idag.
Skrivet av Elisabeth den 30 April 2011 19:47
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida