Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Inför ESC 2011 IV.Så var det dags för den sista Inför-genomlyssningen. Men jag har ägnat en stund åt att skratta ihjäl (samtidigt som jag hostat lungorna ur kroppen pga skrattandet, jag är långt från frisk än..) mig åt den här sidan, så jag vet inte hur seriöst jag kommer kunna lyssna och tycka egentligen... http://damnyouautocorrect.com


Rumänien, 4 poäng. Den var glad. Eller så var det jag som var det tack vare ovan angiven anledning...

Estland, 3 poäng. Det kändes ganska lovande i tre sekunder, sedan hörde jag samma mening upprepas Hur många gånger? Det blev ganska tjatigt... så det blir en svag trea.

Vitryssland, 1 poäng. Jag ogillar låttexter som måste hylla det egna landet i ESC. Och "I love Belarus" liksom, come on! Hur mycket mer lågstadie kan man uttrycka sig?

Lettland. Ärligt talat uppfattade jag inte den här låten. Den var nog en 1-poängare som juryn säger.

Danmark, plagiat eller ej. Jag gillar det här rätt mycket (i jämförelse med resten av startfältet åtminstone), 3 poäng.

Irland, 3 poäng. Kanske. Jag vet inte riktigt om jag ska älska eller hata den här låten. Eller nä, nu har jag tänkt lite. En 4:a kan den få, faktiskt!


16 poäng delade jag ut idag. Men det är ju inte lika många låtar som tidigare, så jag vet inte om jag varit snäll eller elak den här gången?
Oj, just ja. Som förra året. Glömde de där länderna som är direktkvalificerade till finalen...

Frankrike. Hmm. Opera. Alltså, jo.. det låter väl okej. Men det lär ju inte gå hem i ESC eftersom inte våran fina "popopera" gjorde det... 3 poäng i alla fall.

Italien. Mysigt! En 3:a till. OMG, jag smälter helt plötsligt. Jag som inte vill vara snäll i de här sammanhangen, de brukar liksom inte vara värda det! ;)

Storbritannien. Lite skvalpoppigt. En svag 3:a.

Tyskland. Alltså, jag älskar verkligen Lena, hennes röst är så underbart udda. Det är roligt att se henne framföra Tysklands bidrag i år igen, men att det skulle bli final där i år också.. njäe. Risken är obefintlig. Om den inte bättrar sig när man hör den i sin helhet i finalen förstås.. Hon får en 4:a ändå.

Spanien, 3 poäng.


Jag är chockerad. Hur kan de direktkvalificerade få så höga betyg allihop? Jag brukar ju hata åtminstone hälften, nu är de helt okej allihop...

5 Maj 2011  | Tv film musik & sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida